Новини про зірок
Подобається

«Власне івент-агенство, кастинг на нове шоу та сварка із Зеленським…»: Чому пішов Денис Манжосов, вся правда

26/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Власне івент-агенство, кастинг на нове шоу та сварка із Зеленським…»: Чому пішов Денис Манжосов, вся правда

Квартал 95 — одна із найпопулярніших студій в Україні, та найпопулярніший проект на даний момент, передає Корупція.Стар

Скільки всього, серіали, фільми, шоу, і все під протекторатом студії Квартал 95. Всі кварталівці — це велика сім'я, як неодноразово зазначав сам Володимир Зеленський, та чи йдуть зі сім'ї?

У 2013 році проект покинув, Денис Манжосов, земляк та друг Володимира Зеленського. Комік, народився 5 квітня в Кривому Розі, і що як не дивно здобув освіту юриста в Київському національному економічному ВНЗ. В 11 класі разом із Зеленським виступали в школі, брали участь у різноманітних комедійних заходах. Зі слів знайомих, вони були хорошими друзями та колегами.

Тоді ж чому пішов Денис? Що стало причиною виходу з вже тоді популярного Кварталу. В одному з інтерв'ю, Зеленський сказав, що комік просто хотів мати своє обличчя, знайти себе у сольному проекті, а для самого Зеленського — це важкий удар, і бажання говорити на цю тему у нього не виникає.

Кошовий же більш різко прокоментував долю Дениса Манжосова, заявивши що незамінних людей не буває, і кварталівці не спілкуються з Манжосовим, який зараз проживає постійно В США. А от Кравець, шкодує, що Денис пішов і наполовину підтвердила в одному із інтерв'ю, що Денис посварився саме з Володимиром, в конфлікт були втягнуті й інші учасники.

Чим займався весь цей час Денис? У 2014 році, відкрив власне івент-агенство в Кривому Розі, Соtton, яке судячи зі сторінки у соціальній мережі й сайту, функціонує і досі. Чи керує ним сам артист, чи просто має тут людину, яка цим займається невідомо.

Подейкують, що самого юмориста, неодноразово помічали на кастингах нового шоу, яке може стати прямим конкурентом для Кварталу 95, але це все так і залишилось на рівні чуток, як і те, що Денис пішов зі студії тільки через Володимира Зеленського. Як би  не було, трапилось щось серйозне, якщо всі кварталівці так легко змогли забути свого друга та колегу.

 

 

 

Популярне: Ця зачіска просто ідеальна! Регіна Тодоренко приголомшила своєю красою