Тренди
Подобається

ТОП-5 речей, від яких потрібно відмовитися в Єгипті

26/01/2018     Автор: Яна Романська
ТОП-5 речей, від яких потрібно відмовитися в Єгипті

Спекотний Шарм-еш-Шейх — райський куточок, у якому хочеться перезимувати.

Коли на вулиці мінус, кожен із нас мріє про тепле море і яскраве сонечко. Тому так багато бажаючих пережити люті морози десь у спекотних країнах. Як варіант, у Єгипті, передає Корупція.Стар.


Зараз дуже популярні тури до Шарм-еш-Шейху. "Бухта шейха" — чудове місце, де січневі ранки стають приємними і безтурботними.

Аби твоя подорож у райський куточок була мегапозитивною, ми виокремили кілька моментів, на які ти маєш звернути увагу. І так, поїхали:

1. Не їж все, що бачиш на фуршетах. У Шарм-еш-Шейху страви і кава досить специфічні, старайся вживати прості продукти, відомі тобі.

2. Не погоджуйся на ту ціну, яку просять продавці. Із єгиптянами потрібно сперечатися стосовно вартості. Так, 200 доларів можуть за кілька секунд перетворитися на 100.


3. Відмовся від спиртного. Звичайно, на відпочинку хочеться розслабитися і дати собі волю. Проте пам'ятай: здоров'я за гроші не купиш.

Популярне: Хто кращий? Катерина Кухар і Анджеліна Джолі в розкішних білих сукнях

4. Подейкують, що не варто вестись на пропозицію арабів прокататися на верблюді. Мовляв, після поїздки вони не захочуть тобі допомогти злізти із тварини безкоштовно.

5. Не шкодуй залишати чайові. Один-два долари — і до тебе ставитимуться як до справжнього шейха.