Новини про зірок
Подобається

«На екрані була «мямлею», а в житті…»: Як виглядає і ким стала німа Геля з «СВ-Шоу» з Андрієм Данилком

26/01/2018     Автор: Яна Романська
«На екрані була «мямлею», а в житті…»: Як виглядає і ким стала німа Геля з «СВ-Шоу» з Андрієм Данилком

Як склалася доля дурненької німої Гелі з «СВ-шоу» з кумедною Вєркою Сердючкою.

В кінці 90-х — на початку 2000-х на нашому телебаченні можна було побачити передачу «СВ-шоу» з кумедною балакучою Вєркою Сердючкою і дурненькою німою Гелею. У 2004 році шоу зникло з ефірів, і якщо Андрій Данилко так і не пропадав з екранів, то про долю Радміли Щегольової, яка виконувала роль Гелі, практично нічого не було відомо, передає Корупція.Стар.


Радміла Щегольова мало схожа на свій екранний образ. Вона серйозна, стримана і дуже красива жінка. У ній не побачиш ту не впевнену у собі Гелю з передачі, у актриси твердий характер і стійкі переконання, яких вона дотримується все життя.

Після закриття передачі про Гелю говорили багато. Називали її і зрадницею, яка підвела весь колектив, і другосортною людиною. Про те, що відбулося насправді, вона заговорила лише через роки.

Радміла стверджує, що в один прекрасний момент просто зрозуміла, що їй потрібно йти далі. Вона попередила Андрія Данилка про свій намір заздалегідь, і він погодився з цим. Щегольова каже, що Вєрка зайняла свою нішу, а Гелі — немає, тому їй треба було відшукати себе.

Ще деякий час вона їздила з концертами, але їй хотілося спробувати себе в якійсь серйозній ролі. На той момент до неї вже приклеївся жартівливий образ, тому пропозиції сипалися виключно розважального характеру, а дівчині хотілося чогось іншого.

Невідомо, скільки б ще тривала співпраця з Данилком, але трапилася непередбачувана ситуація. Щогольовій поставили неправильний діагноз і зробили непотрібну, як виявилося, операцію. Жінка відчувала себе з кожним днем ​​все гірше і гірше, але не хотіла підводити колектив. Дійшло до того, що вона просто не змогла вийти на сцену.

Пекельні болі і висока температура не давали їй більше виступати. Директор Андрія прийняв рішення відправити Радмілу додому. Так і закінчився цей знаменитий творчий союз.

Практично весь наступний рік вона провела на лікарняному ліжку, а в газетах один за одним з'являлися заголовки про її зраду, хоча сам Данилко не сказав жодного кривого слова в її сторону. Але жінці було не до жовтих сторінок — вона думала тільки про хворобу, яка позбавляла її сил.

Популярне:Ось воно щастя! Олена Кравець показала як її діти зустрічають тата

Поборовши недугу, вона не поспішала повертатися на сцену. Разом зі своїми друзями вона відкрила кадрове агентство, яке займалося підбіркою персоналу для різних компаній.

Час від часу їй надходили пропозиції зі світу театру і кіно, але далеко не кожна подобалася їй. Тільки через деякий час вона зрозуміла, що готова до нових зйомок.

Багато з її ролей були епізодичними, а більшість фільмів виявилися неуспішними. Але Радміла не впадає у відчай і продовжує зніматися. Три роки вона присвятила фільму «Дау», який після невеликих проблем повинен з'явитися на екранах в 2018 році. Хто знає, може, настав її зоряний час?

У Радміли грандіозні плани, як творчі, так і особисті. Вона зізналася, що мріє про такі відносини, які були у її бабусі з дідусем.

Ми можемо тільки побажати, щоб вона змогла реалізуватися у всіх сферах!