Новини про зірок
Подобається

Зі скакалкою і в хорошому гуморі: Тіна Кароль показала, як відзначає день народження

25/01/2018     Автор: Яна Романська
Зі скакалкою і в хорошому гуморі: Тіна Кароль показала, як відзначає день народження

Сьогодні артистці виповнилося 33 роки.

Співачка і тренер "Голосу країни-8" Тіна Кароль відзначає сьогодні день народження, передає Корупція.Стар.


Свій ранок вона розпочала з того, що вийшла в прямий ефір в Instagram, де її фанати змогли привітати онлайн. Також Тіна відповідала на всі запитання шанувальників, які ті писали їй в коментарях.


Записи прямих ефірів з'явилися доступні в Мережі. Судячи з них, Кароль зараз відзначає день народження з сином в Лондоні.


День народження – не привід пропускати тренування, тому Тіна вирушила в спортзал і показала під час прямої трансляції, чим вона там займалася. Співачка в кроп-топі і лосинах стрибала на скакалці.

Популярне: Хто кращий? Катерина Кухар і Анджеліна Джолі в розкішних білих сукнях

Також Тіна подякувала своєму фан-клуб за подарунок, від якого вона була в захваті. Шанувальники співачки зняли зворушливе відео, на якому члени фан-клубу з 14 країн світу привітали її в незвичайних місцях. Шанувальники навіть принесли плакат з привітаннями до Верховної Ради.


А в Києві її фанати влаштували своєрідний флешмоб: вони розклеїли в центрі міста більше 10 тисяч плакатів з написами: "Фантіни любить Тіну", "Тіна, з днем народження", "Тіна, ми тебе любимо".

С Днем Рождения, Тина! В фильме снимались : 10 тыс листовок, наклеек , плакатов. 30 городов ,50 рук, 14 стран : Украина, Россия, Латвия, Беларусь, Германия, Италия, Германия, Казахстан, США, Израиль, Польша, Испания, Литва, Франция. А также милионы горящих сердец, тысячи поцелуев и море любви Оператор : Айфон Режиссер : ФанТина Видеоредактор : Dmitriy Gorodnyakov #тинакароль #поздравляемтину #тинасднёмрождения #тінакароль #вітаємо #королева #сднемрождения #фантинапоздравляеттину #tinakarol #happybirthday #мытебяоченьлюбим #лучшая #thebest #тинайкраща #зднемнародження @tina_karol @pavelorlov @v_bassman @tohafender @pavel_dremlyuzhenko @stixxtaylor @raydrumz @sangjazzy @alishakobilyak @kate_luzan @alyona_tka4enko @alisazaitseva @gekachu

Публикация от ФанТина Тина Кароль (@_fantina)