Новини про зірок
Подобається

«Проміняла внука Роговцевої на…»: Тільки погляньте за кого вийшла заміж Роза Аль-Намрі. Ви будете здивовані

25/01/2018     Автор: Яна Романська
«Проміняла внука Роговцевої на…»: Тільки погляньте за кого вийшла заміж Роза Аль-Намрі. Ви будете здивовані

Одна з найхаризматичніших дівчат шоу "Холостяк" Роза Аль-Намрі. Її знають сотні, а за її життям слідкують всі шанувальники телепроекту, передає Корупція.Стар.


Роза не проста дівчина, вона любить підігрівати цікавість читачів і шанувальників до своєї скромної персони. Після закінчення "Холостяка" Аль-Намрі запропонували вести постшоу "Холостяк", на якому дівчина розвідувала історії інших дівчат і ділилася своїм досвідом.

Незважаючи на таку стрімку популярність, своє особисте життя вона ретельно приховувала. І до останнього моменту Роза тримала інтригу, хто ж стане її чоловіком. Телеведуча опублікувала фото у весільній сукні і фрагмент весільного відеоролика, проте нареченого публіці не представила.

Шанувальники пристально слідкували і вичікували фото з весілля. На подив багатьох, чоловіком Рози став зовсім не Олексій Ткаченко, якому раніше приписували роман з Розою, а Олександр Савицький.

Ще до весільного торжества, їхні спільні знімки блукали в Instagram. Вони говорили один одному різні ніжності, однак ніхто не здогадувався, наскільки серйозні стосунки пов'язують цю пару. Адже весь цей час багато хто був упевнений, що Роза щаслива з Олексієм Ткаченко (кінооператор, онук Ади Роговцевої). Роза називала Олексія чоловіком, але чи були вони одружені офіційно — так і залишилося загадкою.

На жаль, після весілля молодята закрили доступ до своїх акаунтів в Інстаграм. Але відомо, що Олександру 22 роки і  за спеціальністю він режисер-естради. У 2013-му працював адміністратором в Центрі мистецтв "Новий український театр", а також чотири місяці був журналістом-редактором на СТБ і кілька місяців в 2015-му — кастинг-менеджером на "1 + 1".

Популярне: Хто кращий? Катерина Кухар і Анджеліна Джолі в розкішних білих сукнях

На сьогодні, Роза активно подорожує. У дівчини новий проект, вона стала телеведучою шоу " Світами за скарбами" на телеканалі СТБ. Про ці зміни вона повідомила у Інстаграм і зараз підписники стежать за публікаціями Рози і за тим, де побувала зірка.

 

 

 

У моря во Вьетнаме ,всем привет#vietnam #muine

Публикация от Roza Al-Namri (@alnamriroza)