Новини про зірок
Подобається

Переможець «Х-Фактора», Олександр Порядинский розповів про своє непокірне кохання

25/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
Переможець «Х-Фактора», Олександр Порядинский розповів про своє непокірне кохання

Переможець проекту «Х-Фактор» Олександр Порядинский представив чуттєвий трек про шлях до щастя крізь терни, передає Корупція.Стар

Популярне: «Тепер нашого ангела не стало…»: Відома українка загинула в жахливій ДТП на трасі біля Борисполя

 Автором україномовної композиції «непокiрних» став поет і композитор Андрій Француз.

Через кілька років після тріумфу на шоу «Х-Фактор», юний Олександр Порядинский перетворився на справжнього чоловіка з чітким уявленням свого майбутнього. Зміни торкнулися не тільки зовнішності артиста, а також внутрішніх якостей і позиціонування молодої людини. Сьогодні Саша Порядинский — успішно гастролює, артист, в творчому арсеналі якого є пісні від іменитих хітмейкерів. Від того хлопця з української глибинки, учасника 4 сезони талант-проекту, незмінними залишилися прагнення до перемог, щирість, безмежна працездатність і нетривіальні голосові дані.

Днями відбулася прем'єра нової композиції Олександра Порядінского — «Непокiрних». Україномовний трек, автором якого став поет і композитор Андрій Француз, обіцяє стати свіжим витком у кар'єрі музиканта. Робота над піснею тривала кілька тижнів — від створення до фінальної версії, а запис пройшла всього за дві години.

«Пісня« Непокiрних » стала одкровенням, мені навіть не соромно говорити, що після зведення треку захотілося розплакатися. Вся команда виконала колосальну роботу, Андрій Француз зміг в звучанні і текстовій складойвіпередати те, що відбувається у мене в душі! », — ділиться Порядінскій.

Творець пісні Андрій Француз поділився своїми думками щодо нового музичного твору українського артиста: «Мені захотілося розкрити Олександра з нового боку — він більше не юнак, якого глядачі пам'ятають з часів талант-шоу. Саша — доросла і самодостатня людина, яка готова говорити про зрілі почуттях і проживати в пісні життя. Вокальні здібності Олександра зробили трек «Непокірна» більш драматичним і глибоким, це історія почуттів чоловіка, а не хлопчика ».