Новини про зірок
Подобається

«У мене дітей могло й не бути…»: Білик зробила нову емоційну заяву

24/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
«У мене дітей могло й не бути…»: Білик зробила нову емоційну заяву

Українська співачка Ірина Білик щаслива виховувати двох дітей, однак водночас артистка зізнається, що взагалі могла не стати матір’ю, передає Корупція.Інфо

Популярне: Дублери, які виходили замість на нього на сцену: Винник зробив скандальну заяву в останньому інтерв’ю

Про це після київської конференції, приуроченої до майбутнього туру “Без грима. Лучшее. О любви”, Білик розповіла кореспонденту “Обозревателя”.

“У мене апріорі дітей могло й не бути, тому що першу дитину не хотіла людина (перший фактичний чоловік співачки – Ред), і я до іншого втекла, щоб тільки була в мене дитина. І другий у нас ось так от виник, скажімо, абсолютно незаплановано. Але й заплановано, дуже важко, через мої прoблeми зі здорoв’ям”, – розповіла артистка.

Незважаючи на це Білик підкреслила, що з кожним роком стає тільки щасливішою.

“Але в мене двоє дітей, і я цим дуже пишаюся. Мені важко приділити час і старшому синові, і зовсім маленькому, але я розумію, що пройде п’ять років, і я буду щасливішою, ніж чимало артисток, які не мають дітей”, – додала вона.

Щодо старшого сина, то Білик вважає, що стане “класною” свекрухою.

“Няньчити дітей, можливо, не буду, тому що в той час хочу більше відпочивати”, – зізналася співачка, згадавши, що вже встигла потоваришувати з дівчиною старшого сина Гліба.