Новини про зірок
Подобається

І ця людина виставляла свої «достоїнства» в купальнику на ТБ! Мама Ольги Фреймут — не остання людина в політиці, з’явилися приголомшуючі подробиці

24/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
І ця людина виставляла свої «достоїнства» в купальнику на ТБ! Мама Ольги Фреймут — не остання людина в політиці, з’явилися приголомшуючі подробиці

Мама відомої ведучої Ольги Фреймут — Алла Коник за професією вчитель, але стало відомо, що вона фігурувала в списках на сайті ЦВК (2015 р.), передає Корупція.Стар

Популярне: «Тебе мають знищити, щоб ти знав, що то все зробила тобі Оксана”: Мати Ігоря Білозіра вперше розповіла усю правду про життя та смерть композитора

ЗМІ дізналися, що мама ведучої балотувалася в депутати міської Ради Нового Роздолу, що на Львівщині (саме звідти родом Ольга Фреймут). Але ведуча досить жорстоко відповіла журналістам через їх цікавість і звинуватила в недобросовісній роботі. Тоді Ольга розмістила повідомлення, що вона теж журналіст, але перед тим як повідомляти якусь інформацію, ретельно перевіряє її на правдивість. Вона сказала, що чекає від колег такої ж віддачі і зазначила, що її мама жодного відношення до політики не має.

Коли журналісти вирішили дізнатися правду у ведучої особисто і зателефонували їй, то вона направила їх у свій піар-відділ, де сказали, що вони жодних коментарів також не дають.

Алла Коник балотувалася від партії "УКРОП", тому журналісти вирішили шукати істину у її керівника, який одразу ж повідомив, що так, дійсно, мама Ольги Фреймут балотується від їхньої партії в депутати міської ради Нового Роздолу.

Найцікавіше те, що керівництво партії саме запросило її до себе, адже їм просто бракувало жіночих прізвищ (повинно бути не менше 30%). Коли ж журналісти вирішили уточнити інформацію і в самого мера Нового Роздолу, чи дійсно мама знаменитої ведучої балотується, то він не вагаючись сказав, що це правда.

В школі, де працює Алла Михайлівна вказали, що вона працює не на повну ставку, тому абсолютно очевидно, що вона може балотуватися в депутати. Мама ведучої 1961 року народження і саме ця дата вказана на її соціальній сторінці.

Але не однією політикою живе мама Ольги, адже всі чудово пам'ятають як вона разом з донькою засвітилася в рекламі продукції "Активіа", адже Ольга вже багато років є обличчям компанії. І одягнута Алла Михайлівна була не в діловий костюм, як пасувало б вчительці, а в купальник.