Новини про зірок
Подобається

«Грицько із мюзиклу «Сорочинський ярмарок»: Голлівудська посмішка та дружина красуня, як виглядає і чим займається Георгій Хостікоєв

24/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Грицько із мюзиклу «Сорочинський ярмарок»: Голлівудська посмішка та дружина красуня, як виглядає і чим займається Георгій Хостікоєв

У 2004 році відгриміла прем'єра українсько-російського музичного фільму: "Сорочинський Ярмарок", передає Корупція.Стар

Популярне: Дублери, які виходили замість на нього на сцену: Винник зробив скандальну заяву в останньому інтерв’ю

Глядачі, могли насолодитись українським колоритом, та зірковим складом, адже там взяли участь всі популярні артисти української та російської естради. Молода ВІА-ГРА, Меладзе, Данилко, Лобода, Ротару, Писанка, Цикало, та інші, весь список знайомих облич і не перерахувати.

Проте увага глядачів, а особливо зі сторони жіночої частини, була прикута до молодого парубка Грицька на екрані і Георгія Хостікоєва в реальному житті, сина відомого українського актора, Анатолія Хостікоєва і його другої дружини Любові Куб'юк.

Хлопець у 2001 році закінчив Київський державний інститут театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого, після цього працював у Київському театрі ім. Франка, після цього у "Вільному театрі", був актором компанії "Бенюк-Хостікоєв".

На акторській ниві, понад десяток ролей у різних кінострічках. Одна з останніх робіт, «Поки станиця спить» — Богдан Чалий, що вийшла у 2014 році.

В одному з інтерв'ю Катерині Осадчій, актор показав свою красуню-дружину Марину Ягодкіну, з якою він разом ще з інституту, і як сказав сам Георгій, для них не проблема робота, вони вміло це поєднують із сімейним життям, переносячи певні моменти на сцену. Хоч інколи, пара зазначає, що батько критикує ті чи інші нюанси. Окрім спільної роботи з дружиною, він грає і з іншими зірковими колегами, наприклад, популярна вистава у парі з Андрієм Джеджулою: "Прими", де два чоловіка зіграли жінок, змушує сміятись кожного разу, всіх, хто відвідує цю виставу.

Не можна стверджувати, що кар'єра актора повністю згасла. Він і досі залишається популярним, проте для більш тісного кола поціновувачів, і можливо він натрапить на таку роль, яка принесе йому таку ж популярність і впізнаваність, як мюзикл "Сорочинська Ярмарка".