Новини про зірок
Подобається

А ви бачили коли – небудь дружину Дмитра Суржикова? Виявляється, вона відома співачка …

24/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
А ви бачили коли – небудь дружину Дмитра Суржикова? Виявляється, вона відома співачка …

Дмитро Суржиков – відомий український актор театру і кіно. За його спиною вже більше ста ролей.

З останніх це участь в новій політичній комедії "Недотуркані і роль в серіалі "Слуга народу".

Харизматичний актор з перших хвилин привертає увагу глядача. Є якась у ньому скрита енергетика. Більшість його ролей негативні, але ми все одно любимо цього героя і співчуваємо йому.

Відомий актор уже багато років є зразковим сім’янином. Одружений він з екс-учасницею групи “Слівки”Аллою Мартинюк. Історія їхнього кохання досить заплутана і терниста.

 

Познайомились вони ще, коли обоє навчались. Але тоді їм не судилося бути разом. Алла поїхала в Москву, її  взяли в групу, а він залишився будувати акторську кар’єру в Києві.

Тоді група була на піку популярності, яка давалась Аллі важко. Концерти, постійні тури довели дівчину до повного виснаження, вона потрапила в лікарню. А коли вийшла, то її поставили перед фактом, мовляв, вона більше не учасниця групи. Після такого розчарування Алла повністю присвятила себе сім’ї і дочці. Та таке щастя теж протривало недовго. Після шести років у Москві, вона повертається у рідний Київ.

І тут доля знову зводить її з Дмитром, який вже на той час відомий актор. І дві талановиті особистості створюють чудову сім’ю з трьома прекрасними доньками.

Те, що вони обоє пов’язані з творчими професіями аж ніяк їм не заважає, як це буває часто.

Це є для них неабияким плюсом. Дмитро не розуміє, як можуть зжитися під одним дахом люди, які не належать  до світу мистецтва. Те, що і Алла актриса допомагає їм краще розуміти одне одного.

Зараз вона займається сольною кар’єрою і знімається в кіно. Актор, на відміну від дружини, не веде активне життя в соцмережах. Алла ж дуже часто викладає свої фото і  дітей в Інстаграмі. Останнім часом ходять чутки про негаразди в зірковій сім’ї. Алла майже не публікує спільних фото з чоловіком. Звісно, диму без вогню не буває, та все ж надіємось що це всього лиш чутки.