Новини про зірок
Подобається

«Тебе мають знищити, щоб ти знав, що то все зробила тобі Оксана”: Мати Ігоря Білозіра вперше розповіла усю правду про життя та смерть композитора

23/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Тебе мають знищити, щоб ти знав, що то все зробила тобі Оксана”: Мати Ігоря Білозіра вперше розповіла усю правду про життя та смерть композитора

Популярне: «Смачна Тіна і губки бантиком»: Тіна Кароль підкорила шанувальників сукнею з відвертим декольте

Оксана Білозір на кожному концерті дякує покійному чоловіку за написані пісні і розповідає яким він був прекрасним чоловіком, але мати композитора розповіла правду про стосунки Ігоря та Оксани, коли вони були одружені, передає Корупція.Стар

Виявляється, Ігор Білозір, не порадившись з батьками одного дня просто привіз Оксану до себе додому жити, про що його мати дізналася, коли повернулася з роботи.

Коли мама Ігоря вперше побачила невістку, то ледве не впала, адже внутрішній голос їй підказав, що вони не будуть разом.

Вона навіть сказала про це сину, але він сказав не вмішуватися в їхні стосунки, тому тему більше не піднімали.

Батьки Ігоря неабияк допомогали Оксані, коли вона вчилася, його мати навіть залишила роботу, щоб бути з внуком, саме вони забезпечували невістку.

Одного разу до композитора підійшов чоловік, який попередив, що його мають знищити і все це зробить саме Оксана. 

Також сестра Ігоря розповіла, що на дев'ятий день після смерті його батька Оксана сказала, що подає на розлучення.

Родичі композитора звинувачують її в обмані та піарі, а також кажуть, що колись Бог її покарає.

"Оксана зовсім по-іншому змалювала мого сина у столиці. Перевернула все з ніг на голову. Вона його обмалювала зовсім по-іншому. І хай вона має те на совісті.

Її чекає дуже велика кара. Нехай її Бог простить. Скільки у неї грошей вклали, і щоб воно то не оцінило.

Мені страшно. Ну не подобався тобі, ну все живи собі. Чому ти по ньому дочешся, і вигадуєш Бог знає що.

Якщо він так багато поганого зробив для Оксани, то чому вона не змінила прізвище, а залишилася Білозір. В Радехів приїде, Ігореві пісні не крутяться. Крутяться тільки її…"