Новини про зірок
Подобається

Анна Курнікова вперше показала фігуру після народження близнят

23/01/2018     Автор: Яна Романська
Анна Курнікова вперше показала фігуру після народження близнят

Зіркова пара вперше вийшла на люди після поповнення в сім'ї.

П'ять тижнів тому тенісистка Анна Курникова та співак Енріке Іглесіас стали батьками. Зіркова пара вирішила не засиджуватися вдома і вже влаштувала собі романтичне побачення,передає Корупція.Стар.

Новоспечені батьки взяли своїх пухнастих улюбленців і поплавали на особистому катері біля узбережжя Атлантичного океану.

Всюдисущі папараці встигли зробити фото, на яких видно молоду матусю. Проте, згодом і сама Анна опублікувала в соцмережі кілька відео, на яких веселиться на повну.
 

Популярне: «Ми вдячні нашим ведучим, яким протягом 9 років довелося…»: В Україні закрили популярне шоу талантів

Користувачі мережі одразу розділилися на два табори. Дехто зовсім не вірить, що Курникова сама виносила близнят, адже всього через місяць демонструє привабливу форму. Інші фоловери радять менше зловтішатися і бажають спортсменці та співаку бути такими щасливими завжди.

Цікаво, що чутки про те, що Енріке Іглесіас та Анна Курникова скористалися послугами сурогатної матері, з'явилися одразу після народження Люсі та Ніколаса. Але мама співака спростувала цю інформацію:

Анні не доводилося багато відпочивати або відвідувати лікарів. Це була абсолютно нормальна вагітність. Вона нічого не приховувала. Просто Анна веде спокійний домашній спосіб життя, тому ніхто і не здогадувався про її цікаве положення.

 

#seriousmoves ????????????? #elbaño

Публикация от ? Anna ?Аня (@annakournikova)

 

?

Публикация от ? Anna ?Аня (@annakournikova)