Новини про зірок
Подобається

«Я був солдатом, вона балериною»: Єдина любов і муза Богдана Ступки

22/01/2018     Автор: Яна Романська
«Я був солдатом, вона балериною»: Єдина любов і муза Богдана Ступки

Більшість відомих людей славляться своїми любовними пригодами і романтичними історіями. Покійний актор Богдан Ступка не був з їх числа його єдиною любов'ю і музою була його дружина Лариса, передає Корупція.Стар.


Дружина, син, невістка, троє онуків ось вони, найближчі люди великого актора. Про своє особисте життя він не любив говорити. Та й навіщо? Ступці не потрібен був піар, до того ж, розповідати було особливо нічого актор не переживав любовні драми і в романтичних історіях помічений не був.

Зі своєю дружиною Ларисою, випускницею Бакинського хореографічного училища, Богдан Ступка познайомився у Львові. В одному з інтерв'ю Богдан Ступка розповів:

"Я був солдатом, вона балериною. Ніяких матеріальних речей і бути не могло. Я отримував близько чотирьох рублів на місяць. Але познайомилися, і ось з 1967 року і до цього дня ми разом. Лариса завжди ходить на вистави вона мій головний глядач. Її мудрість дозволила нам прожити так довго разом. Будь-яке було, одного разу навіть подали на розлучення. Подали, йдемо, вона плаче, і мені якось не по собі. Подумали, і забрали заяву. Напевно, потрібно вміти прощати багато речей. А інакше між людьми буде відбуватися постійний конфлікт" 

Про першу зустріч розповідала колись і сама Лариса:

"Йшла з подругою після вистави до свого гуртожитку. По дорозі зустріли закоханого в неї відомого композитора Богдана Янівського. Подруга нас познайомила, і Богдан каже: ідея! Скоро свято, 7 листопада, давайте разом його відзначимо!". Коли цей день настав, ми після концерту вийшли, щоб йти в гості. Біля театру нас чекав не один Янівський. І це був Богдан Ступка. 

 

Лариса залишила сцену заради сім'ї. Як сам говорив Богдан Ступка, в ній дуже сильно розвинене материнське почуття спочатку вона присвятила себе синові, пізніше улюбленим онукам.

Популярне: «Ми вдячні нашим ведучим, яким протягом 9 років довелося…»: В Україні закрили популярне шоу талантів

Сім'я Богдана Ступки була ідеалом для багатьох. Але, на жаль, наша країна втратила талановитого актора, а сім'я Ступки коханого чоловіка, батька й дідуся.

Серйозні проблеми зі здоров'ям у актора почалися в 2010 році, і вже не покидали актора до кінця життя. "В ніч з 21 на 22 липня у нього трапився удар, за яким послідувала кома. Вивести його з критичного стану нам не вдалося. Богдан Ступка помер від гострої серцевої недостатності", розповіли лікарі, які лікували актора. Ступка помер в клініці Феофанія, яка в останні місяці стала для нього рідною домівкою.