Новини про зірок
Подобається

«Сказав вибирати…» З’явилися шокуючі деталі розлучення Джолі та Пітта

22/01/2018     Автор: Яна Романська
«Сказав вибирати…» З’явилися шокуючі деталі розлучення Джолі та Пітта

Голлівудські зірки Анджеліна Джолі та Бред Пітт, гучне розлучення яких у 2016 році сколихнув весь світ, могли розлучитися через брата акторки.

Про це передає Radar online., передає Корупція.Стар.


Інсайдери видання стверджують, що яблуком розбрату між подружжям став брат Джолі Джеймс Хейвен, а точніше — їхні занадто близькі стосунки. Надалі Пітт нібито змусив Анджеліну вибирати між ним і братом.

"Джеймс проводив так багато часу в їхньому будинку, що практично переїхав до них. Присутність Джеймса виводила Бреда з себе: одного разу він не витримав і сказав Анджеліні, що їй доведеться вибрати між чоловіком і братом. Ясна річ, Джолі вибрала Джеймса — вона завжди ставила відносини з братом вище своїх романів", — стверджують джерела ЗМІ.

Популярне: «Ми вдячні нашим ведучим, яким протягом 9 років довелося…»: В Україні закрили популярне шоу талантів

Зазначимо, що Джолі і Джеймс і справді завжди були близькі. Вони навіть спровокували чутки про інцест після того, як кілька разів цілувалися у губи на публіці.

 

"Бреда бентежила присутність Джеймса. Він намагався заволодіти увагою і дітей і просив називати його татом. Не дивно, що Пітту стало дискомфортно", — додав інсайдер.


Нагадаємо, що роман між Джолі і Піттом почався у 2004 році на зйомках фільму "Містер і місіс Сміт". У той час актор був одружений на Дженніфер Еністон. У вересні 2016 року Джолі і Пітт розлучилися. Під час відносин у них народилося троє дітей, ще трьох вони всиновили.