Новини про зірок
Подобається

«Нехай ці емоції зберігаються довго-довго!»: Олена Шоптенко поділилася свіжими фото з Шрі-Ланки

22/01/2018     Автор: Яна Романська
«Нехай ці емоції зберігаються довго-довго!»: Олена Шоптенко поділилася свіжими фото з Шрі-Ланки

Відомий хореограф і танцівниця Олена Шоптенко зі своїм чоловіком Олексієм Івановим полетіла у відпустку на Шрі-Ланку. Подружжя насолоджується природою, купається в Індійському океані і охоче ділиться фото в Instagram., передає Корупція.Стар.

"Коли ми планували відпустку, я розповіла чоловікові, що була на Шрі-Ланці 3 рази. Розповіла, як це круто – жити в бунгало в серферських селах практично дикуном, з ящірками та комарами по сусідству. Він натхненно похитав головою і сказав, що все зрозумів і все організує. Коли ми прилетіли і виявилося, що ми максимально далеко від зон серфінгу і бунгало, я зрозуміла його хитрий план. Їм, сплю і вчуся грати в бегемотика. Теж добре, звичайно, але на серфінг я все одно хочу втекти", – підписала один зі знімків знаменитість.

Популярне: «Ми вдячні нашим ведучим, яким протягом 9 років довелося…»: В Україні закрили популярне шоу талантів

 
Олена Шоптенко також поділилася, чим вона ще займалася в теплих краях: "Сьогодні я зробила купу важливих справ! Покаталась на непрацюючому тук-туку в магазині. Помірялася хто вище з годинником. І мало не заблукала в коренях дерева баньян. Все переробила", – підписала хореограф серію фото в Instagram.