Новини про зірок
Подобається

Яку країну представлятиме на «Євробаченні» учасниця «Голосу країни»? Ви її точно пам’ятаєте!

20/01/2018     Автор: Яна Романська
Яку країну представлятиме на «Євробаченні» учасниця «Голосу країни»? Ви її точно пам’ятаєте!

Учасниця шоу "Голос країни 4" вирішила підкорити конкурс "Євробачення 2018" від Вірменії з піснею від авторів Кайлі Міноу і Демі Ловато, передає Корупція.Стар.


Міжнародний пісенний конкурс "Євробачення 2018" вже не за горами. Безліч країн зараз зайняті проведенням Національних відборів, а хтось вже визначився зі своїми кандидатами.

На етапі Національного відбору зараз знаходиться Вірменія. І, як виявилося, серед їх конкурсантів є артисти, які дуже знайомі українському глядачеві.

Так, підкорити сцену "Євробачення 2018" від Вірменії вирішила учасниця популярного вокального проекту "Голос країни 4" — Асмік Шіроян, яка має українське громадянство.


У свій час в рамках "Голосу країни" дівчині вдалося пройти етап "сліпих прослуховувань: до неї повернулися всі четверо суддів. Однак співачці не вдалося пройти етап" нокаутів ".

Популярне:  «Ми вдячні нашим ведучим, яким протягом 9 років довелося…»: В Україні закрили популярне шоу талантів

Боротися за участь в "Євробаченні 2018" Асмік буде з піснею "You & I". Конкурсну композицію для неї писала ціла команда авторів, відомих співпрацею з Кайлі Міноуг і Демі Ловато.