Новини про зірок
Подобається

«Я з тобою навіки, ти — доля, ти — мій чоловік!»: Віра Брежнєва публічно зізналася в коханні

20/01/2018     Автор: Яна Романська
«Я з тобою навіки, ти — доля, ти — мій чоловік!»: Віра Брежнєва публічно зізналася в коханні

Віра Брежнєва презентувала нову пісню «Ти мій чоловік», і шанувальники відразу ж вирішили, що вона присвячена Костянтину Меладзе, передає Корупція.Стар.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе не з тих артистів, які будуть публічно розповідати про свої почуття один до одного. І поки одні розповідають про свою любов до другої половинки в інтерв'ю або пишуть зворушливі пости в мережі, Віра вважає за краще висловлювати свої почуття піснями. Принаймні, саме так вирішили її шанувальники, почувши нову композицію «Ти мій чоловік».

«Ми з тобою одне єдине ціле відтепер і неподільне! Я з тобою навіки, ти — доля, ти — мій чоловік! », — співає Віра в новій пісні. Почувши ці рядки, у шанувальників не залишилося сумнівів, що ці слова присвячені саме Костянтину Меладзе. Сама Віра з коментарями не поспішає і лише зізнається, що на цю пісню вже знято кліп.

Популярне: «Ми вдячні нашим провідним, яким протягом 9 років довелося …»: В Україні закрили популярний шоу талантів

І поки кліп не з'явився в мережі, Віра інтригує забавним відео, на якому танцює під нову пісню.

«Як ми знімали« Ти мій чоловік ». Голоси (сміх) за кадром — @nadyadorofeeva @vladimirdantes @borodina. Прем'єра для друзів. Хто теж любить танцювати?) »- написала Віра під відео.