Новини про зірок
Подобається

Скандал допоміг? Винник зробив неочікувану заяву

20/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
Скандал допоміг? Винник зробив неочікувану заяву

Вчора, на своїй сторінці Instagram, популярний український співак, Олег Винник, розмістив світлину з радісним дописом, що кількість його фоловерів в соціальних мережах зростає, передає Корупція.Стар

Популярне: Помітно що вагітна? Полякова показала нове фото з відпочинку зі своїми доньками

 Так, наразі в Instagram і в Facebook на оновлення новинної стрічки виконавця підписались більше ста тисяч осіб.

Артист висловив свою подяку, посилаючи добро у відповідь…

olegg.виник — Сьогодні подвійне свято — подолання позначки в 100 000 підписників одночасно у Facebook та Instagram. Неймовірно приємно, коли стільки людей невпинно слідкують за моєю творчістю. Ви моя підтримка і опора. Люблю і дорожу кожним із вас. Обіймаю та посилаю вам у відповідь добро #олегвинник #100К

Під дописом артиста з’явилось багато коментарів з подякою за творчість і привітання зі святами.

Приємний дарунок для всіх поціновувачів творчості артиста зробив його продюсер Олександр Горбенко, представивши на своїй сторінці Facebook нову глибоку композицію "Передчуття".

Його музика зачаровує, і нова пісня не виключення… Хороші слова, музичний супровід, і як завжди неперевершене виконання роблять свою справу – пісня проникає в саме серце.

Нагадаємо, нещодавно розгорівся скандал довкола особистого життя Олега Винника. Інформація щодо урегулювання стосунків між командою співака і телеканалом 1+1 публічно не була озвучена, тому скоріш за все, ситуацію на сьогоднішній день залагодити не вдалося.

Впевнені така підтримка шанувальників допоможе співаку подолати всі маленькі негаразди і надалі якомога частіше радувати нас своїми творіннями.