Новини про зірок
Подобається

«Саме вона мені раніше снилася, ще до знайомства»: Погляньте на дружину Віктора Бронюка. Чи то актриса, чи то модель!

20/01/2018     Автор: Яна Романська
«Саме вона мені раніше снилася, ще до знайомства»: Погляньте на дружину Віктора Бронюка. Чи то актриса, чи то модель!

Нетипова зовнішність і легка лисуватість не притаманна сучасним зіркам української естради. Але про цього виконавця говорять всі і захоплюються його творчістю мільйони, передає Корупція.Стар.

Віктор Бронюк — соліст гурту ТІК, пісні якого звучать чи не на кожному українському весіллі. Дехто з зірок навіть говорить про те, що Віктор найщиріший виконавець. Його пісні прості і зрозумілі, семе цим він підкорив вимогливого слухача.

У такого відданого своїй справі співака є надійний тил — дружина Тетяна. Струнка і тендітна, вона схожа чи то на модель, чи то на актрису. А сам Віктор розповідає, що саме ця жінка снилася йому ще задовго до знайомства.

"Коли я її побачив, я зрозумів, що саме вона мені раніше снилася. Це найпрекрасніша жінка в світі. Її звуть Тетяна і вона моя дружина", – поділився співак.

Бронюк називає їхній роман службовим через те, що познайомилися молоді люди на роботі. Тетяна була одним з організаторів концерту, на якому виступав Віктор.

"Наша група поїхала до Івано-Франківська на святкування дня міста. Нас зустріла Тетяна, вона була відповідальна за організацію свята. Наступного дня я поїхав до Вінниці. Ми почали спілкуватися по телефону, розмовляли по 6-8 годин на день. А потім прийшов момент, коли ми зрозуміли, що вже не можемо одне без одного".

Згодом, ці щирі почуття переросли у шлюб. Зіркове подружжя виховує двох чарівних діток: донечку Єву і сина Данила. Тетяна, незважаючи на 9 років подружнього життя, не перестає дивувати чоловіка. У неї завжди своя точка зору і любов до новизни.

" От моя дружина пробувала займатися валянням виробів з шерсті, а тепер вже захопилася виготовленням ляльок та іграшкових ведмедиків. І ця її риса мені дуже подобається: коли людина постійно прагне навчитися чогось нового – це прекрасно!"

 

 

 ї

 

 

Популярне: «Ми вдячні нашим ведучим, яким протягом 9 років довелося…»: В Україні закрили популярне шоу талантів