Чоловічі страхи: Зіркові красуні розповіли про те, що найбільше бояться представники сильної статі

20/01/2018     Автор: Яна Романська
Чоловічі страхи: Зіркові красуні розповіли про те, що найбільше бояться представники сильної статі

Погодься, навіть у наймужніших чоловіків є свої страхи.

Чи задумувалася ти, чого саме бояться представники сильної статі? Висоти, змій? А можливо твоєї мами, яка неочікувано до вас завітала в гості, передає Корупція.Стар.

Як виявилось, більшість із них припускає, що чоловіків лякає слово … "шлюб". Так, про це стверджує телеведуча проектів "Все буде добре" і "Все буде смачно" (СТБ) Надя Матвєєва: "Мужчины боятся слова "брак", потому что оно официальное, строгое, ограничивающее свободу, и рифмуется со словом "мрак". Это точно мужчина придумал поговорку: "Хорошее дело браком не назовут".

Надя Матвєєва

Погоджується з Надею й молода співачка Marietta Ways: "Цього бояться всі чоловіки, поки не наважаться. У цьому слові поєднались і страх забезпечити сім'ю, і незалежність. Але з часом, коли чоловік знаходить свою єдину кохану, цей страх зникає".


Marietta Ways

А от твоя улюблена радіоведуча Василіса Рядних жартома припускає, що найстрашнішим словом для чоловіка є слово "тест". І неважливо, чи це звичайний тест в Інтернеті, чи тест на вагітність.


Василіса Рядних

Проте найнеочікуванішу здогадку почули від судді проекту "МастерШеф" (СТБ) Тетяни Литвиної.

Мужчины боятся соли, потому что пересоленная еда — это беда.

Популярне: «Ми вдячні нашим ведучим, яким протягом 9 років довелося…»: В Україні закрили популярне шоу талантів

Тетяна Литвинова

Із цим варто погодитися, адже шлях до серця чоловіка лежить через шлунок. А кому, як не Литвиновій, знати про найкоротшу стежку до нього?