Новини про зірок
Подобається

Актор серіалу «Школа» похвалився неймовірним тілом. Оце красунчик!

20/01/2018     Автор: Яна Романська
Актор серіалу «Школа» похвалився неймовірним тілом. Оце красунчик!

Один з акторів українського серіалу «Школа», який встановлює рекорди за кількістю переглядів в інтернеті, продемонстрував шикарне тіло на фото в Інстаграм, передає Корупція.Стар.

Схоже, на українському ТБ з'явилася нова перспективна кінозірка — виконавець однієї з головних ролей в новому серіалі «1 + 1» «Школа» Микита Вакуленко. Молодий актор грає вчителя на заміну, який випадково потрапив на роботу в українську школу. За сюжетом серіалу, раніше цей привабливий чоловік на ім'я Алекс жив в Америці, але тепер його життя кардинально змінилася. На новій роботі він знайомиться з бізнес-леді Катею, яка теж за збігом обставин стала вчителькою.

Популярне: «Ми вдячні нашим ведучим, яким протягом 9 років довелося…»: В Україні закрили популярне шоу талантів

Серіал «Школа» вже за перший тиждень після прем'єри досягнув небувалої популярності і, зокрема, завдяки тому, що всі його серії відразу викладають на YouTube. Так, наприклад, першу серію подивилися понад 800 тисяч користувачів, а наступні епізоди — в середньому по півмільйона.

Напевно такий підвищений інтерес до «Школи» — багато в чому заслуга красеня Алекса. І якщо на екрані актор Микита Вакуленко поки що поводиться досить стримано, то в реальному житті не соромиться: на його сторінці в Інстаграм, яка стрімко набирає популярність, є безліч відвертих фото в мінімум одягу. Микиті і справді є чим похвалитися — кубики пресу, татуювання на півтіла, мужня борода. Що ж, дивимося, милуємося і уважно стежимо за успіхами талановитого актора!

 

Днем, играя в волейбол, убил любимые плавки. Вечером вынуждено приобрел новые, которые теперь нравятся больше старых. Как обычно, нет худа без добра. П.С. Удачный свет, порой, заменяет 3 месяца зала, сушки и курс химии ✌? #selfieinmirror #фитнес #спорт #воркаут #зож #мотивация #наспорте #тренировка #тренировки #бодибилдинг #качалка #fitness #sport #motivation #healthylifestyle #training #bodybuilding #gym #body #workout #handsome #malemodel #man #guy #stunning #soulinside #chesttattoo #lettering #bwtattoo

Публикация от Никита Вакулюк (@nikdivers)

 

#Repost @1missaleksandra ・・・ Just photosession #backstage ? #photoshooting #work #photo #hot #boobs

Публикация от Никита Вакулюк (@nikdivers)