Новини про зірок
Подобається

«Він не просто так став твариною»: Ольга Горбачова розповіла про зраду чоловіка

19/01/2018     Автор: Яна Романська
«Він не просто так став твариною»:  Ольга Горбачова розповіла про зраду чоловіка

Після зради чоловіка не варто валити все відразу на нього. Найперше варто поглянути в дзеркало і запитати в себе, що ж ти робила не так, що йому знадобилась енергія іншої жінки, передає Корупція.Стар.

Таку думку в ефірі проекту «Перші другі з Наташею Влащенко» висловила екс-солістка гурту «Арктика» Ольга Горбачова, коментуючи випадок про зраду свого чоловіка Юрія Нікітіна.

Доньці Поліні не було ще й року, коли Ольга Горбачова дізналася, що у Юрія Нікітіна є інша жінка. Саме це стало детонатором для розриву пари.

«Це просто було дуже депресивно. Я не з тих жінок, які можуть грюкати дверцятами чи кричати, чи якось знищувати чоловіка. Це був дуже важкий період через те, що дитина ще маленька. Через те, що я була перенавантажена роботою завжди, я була трохи неадекватною психічно», – розповідає Ольга Горбачова.

Співачка зауважила, що зрада чоловіка відбулась на сьомому році їхніх стосунків. На її думку, це саме період кризи у стосунках багатьох людей.

«У нас було дуже багато факторів, коли я поводилась невірно, коли Юра поводився невірно. Але я ніколи не звинувачувала тільки його. Якщо б чоловік при цьому вів себе цинічно – це одне. Але я бачила, що йому погано, наче він під якимось впливом. Бачила, що він хоче бути з нами», – переконана співачка.

Вона зазначила, що тоді це було дуже боляче для всіх учасників сімейного процесу, тому крапку тоді так і не було поставлено.

«До цієї історії ми не були в шлюбі, проте після цього ми одружились. Але я не пропрацювала ту хмару, яка висіла посеред нашого дому. Мабуть, я не вибачила до кінця, тому що для мене це дійсно був сильний емоційний удар. Проте я навіть не пішла нікуди за допомогою», – підкреслила екс-солістка гурту «Арктика».


Вона зауважила, що навіть не розповідала про цей випадок своїм батькам або подругам, адже коли всі про це знатимуть, «казатимуть, що він козел».

Популярне: "Застрелюся, якщо так буде": Злата Огневич розповіла, про чоловіка своєї мрії

«Я не вірю в те, що коли ви зустріли принца, він просто так став твариною. Я думаю, що в першу чергу варто поглянути в дзеркало і запитати в себе, що ти робила не так, що чоловіку знадобилась енергія іншої жінки», – наголосила Ольга Горбачова.