Новини про зірок
Подобається

В костюмі сенегальця і з квітами у волоссі: Як Оля Полякова відсвяткувала день народження на Шрі-Ланці

18/01/2018     Автор: Яна Романська
В костюмі сенегальця і з квітами у волоссі: Як Оля Полякова відсвяткувала день народження на Шрі-Ланці

Співачка Оля Полякова 17 січня відсвяткувала день народження.

Традиційно, свято артистка зустріла в екзотичній країні. Цього разу сім'ї співачки та її продюсера Михайла Ясинського вирушили на Шрі-Ланку, де відновлюють сили після насиченого року,  передає Корупція.Стар.


На віллі з шикарним видом на Індійський океан Супербілявка влаштувала грандіозне святкування, а спостерігати за вечіркою в прямому ефірі могли тисячі користувачів Facebook і Instagram.

Цьогоріч гості Полякової одягалися в яскраві національні костюми сенегальців, а у волоссі дівчат красувалися живі тропічні квіти.

Першими учасників birthday party розважав місцевий гурт, який грав сучасні мелодії. Звичайно ж, Оля Полякова не змогла втриматися і виконала з музикантами свій хіт "Шлепки".


Коли ж сіло сонце, територію вілли освітлили вогні десятків факелів і на довільній сцені з'явився національний музичний колектив, який виконав запальні шрі-ланкійські мелодії. Встояти не могли ані Оля, ані найменші гості її свята.

А після нічних купань в океані, у водах якого гості вирішили освіжитися, на іменинницю чекав святковий торт і виступ шрі-ланкійської зірки, яка виконувала рок-мелодії.

Популярне: "Застрелюся, якщо так буде": Злата Огневич розповіла, про чоловіка своєї мрії

У свій день народження, який Оля відсвяткувала в прямому ефірі, співачка отримала в Мережі сотні чудових привітань.

"Дуже круто! Дуже весело! Дякую люди, я читаю всі ваші привітання! Дякуємо усім, хто написав, я прочитаю кожне, кожне повідомлення! Я вас люблю!" — завершила святковий ефір Полякова.