Новини про зірок
Подобається

Такої красуні ви ще не бачили! Ольга Фреймут вперше показала фото з сестрою, її врода вражає

18/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
Такої красуні ви ще не бачили! Ольга Фреймут вперше показала фото з сестрою, її врода вражає

В мікроблозі Ольги Фреймут вкрай рідко з'являються світлини її рідних, але деколи ведуча радує фанатів і час від часу все ж показує фото із чоловіком або старшою дочкою, а облич молодших дітей Ольга й досі тримає в таємниці, передає Корупція.Стар

Популярне: Скільки ж між ними тепла! Руслана у розкішній вишиванці вперше показала фото з маленькою донечкою

Нещодавно Фреймут показала селфі зі своєю сестрою Юлією, шанувальники одразу ж помітили надзвичайну схожість дівчат.

Про сестру Ольги відомо, що вона вийшла заміж у двадцять років, церемонія розпису пройшла в культурній столиці України, а от святкували гості вже в Івано-Франківську. Фреймут тоді зізналася, що помпезне свято оплатив чоловік Юлії і взагалі вона з величезною повагою ставиться до нього.

Просто під час святкування Ольга вирішила не гаяти час і влаштувала серйозну перевірку в ресторані. Персонал потім зізнався, що в них усіляке бувало, але такої перевірки ще не було, ведуча перевірила кожен куточок закладу. Фреймут завчасно приготувалася і на крайній випадок забронювала ще один ресторан.

Відомо, що Ольга надзвичайно близька з сестрою і тому навіть взяла її хресною свого синочка. Фанати неабияк захоплені дружбою між сестрами і залишили лише хвалебні коментарі.