Новини про зірок
Подобається

Шоу Холостяк: ТОП-5 найбільш відомих учасниць реаліті

18/01/2018     Автор: Яна Романська
Шоу Холостяк: ТОП-5 найбільш відомих учасниць реаліті

Героєм 8 сезону "Холостяка" став співак Рожден Анусі, за серце якого будуть боротися більше двадцяти дівчат. До прем'єри сезону залишилося менше двох місяців, тому згадаємо найяскравіших учасниць романтичного реаліті на телеканалі СТБ, передає Корупція.Стар.


Уже 9 березня фанати шоу "Холостяк" побачать нову телеказку, в якій молоді красуні будуть змагатися за прекрасного телепринца. Комусь із них пощастить знайти кохання, а для когось реаліті обернеться справжнім випробуванням.

Напередодні старту 8 сезону реаліті вирішили пригадати про учасниць минулих сезонів. Дивись у підбірці фото дівчат, чиє життя круто змінилось після закінчення реаліті.

Олександра Шульгіна

Саша стала першою переможницею українського "Холостяка", а на додачу ще й отримала красунчика-бойфренда Максима Чмерковського. Проте їх love story тривала всього лише місяць. Зараз Саша — ведуча ранкового шоу "Пробуддись" на НЛО TV і засновник бренду спортивного одягу Shu Sport.

Яна Соломко

Незважаючи на те, що Чмерковський обрав Шульгіну, Соломко отримала всенародну любов телеглядачів. Після шоу 28-річна полтавка встигла побувати в складі "REAL O" і спробувати себе в ролі телеведучої проекту "Зважені та щасливі". Крім кар'єри, Яна реалізовує себе і в ролі мами. Артистка народила дочку в 2014 році, а нині живе в Майамі.


Роза Аль-Намрі

27-річна Роза прославилася завдяки участі в четвертому сезоні шоу. По закінченню реаліті дівчина стала ведучою пост-шоу "Як вийти заміж (СТБ).. Навесні 2018 року Роза з’явиться у ролі ведучої нового масштабного тревел-шоу "Світами за скарбами".

Популярне: "Застрелюся, якщо так буде": Злата Огневич розповіла, про чоловіка своєї мрії

Анна Селюкова

Ось кому-кому, а Ані точно пощастило. Вона і перемогла в шоу "Холостяк 4", і вийшла заміж за мільйонера Євгена Качалова. Ну, а її коронна фраза "Кабанчиком метнись" підштовхнула дівчину створити власний бренд "Cabanchi.com".

Раміна Есхакзай

25-річна спокусниця зустрічалася з Філіпом Коляденко і, на хвилиночку, з Віталієм Козловським. До речі, роман з останнім й досі обговорюють у мережі.