Новини про зірок
Подобається

Варто трішки побешкетувати: Ольга Фреймут поділилася своїми методами боротьби з депресією

17/01/2018     Автор: Яна Романська
Варто трішки побешкетувати: Ольга Фреймут поділилася своїми методами боротьби з депресією

Лови кілька кумедних порад від телезірки.

35-річна Оля Фреймут підготувала для фанатів корисну інформацію, як позбутися поганого настрою, передає Корупція.Стар.

На такі роздуми телеведучу наштовхнула її сестра Юлія.


Як виявилося, аби позбутися депресії, на думку Олі, не потрібно їхати на курорти. Варто трішки побешкетувати.

Перше, що радить Фреймут — це взяти вихідний: "Влаштуйте собі вихідний. Не йдіть у душ. Не чистіть зуби. Розпатлайте волосся. Одягніть на піжаму пальто і йдіть на прогулянку. Взуватися не обов'язково. Зайдіть на чай до того, кого в нормальному стані соромитеся. Начальник, колега, бойфренд, Святослав Вакарчук – до кого босі ноги заведуть".

Потім можна забігти в найдорожчий магазин міста і довго приміряти все, що у них є. Навіть панчохи та бікіні: "Ну, а далі, гонорово сповістіть: "Взагалі-то я шукаю хутряні носовички. І батон "Нива". Такий, жаль, … вам не завезли". Усміхніться і йдіть".

Популярне: Зі сім'єю на лижі: Ольга Сумська показала як відпочиває на свята

Далі Оля пропонує зайти в під'їзд багатоповерхового будинку, подзвонити у двері і втекте.

Згодом підіть до ставочка і знайдіть жабу. Спитайте, в кого вона така незугарна вдалася. Затим у парку вмостіться на лавку і виглядайте закохані парочки. Оберіть чоловіка на свій смак. Підкрадіться з-за спини до чужого кавалера, закрийте йому долоньками очі й, не зважаючи на здивування його подруги, скажіть: "А ось ти де!? Ну що, погуляв – і досить. Синочок вдома чекає".

Після цих розваг Фреймут стверджує, що настав час для написання віршів, адже в "депресії породжуються шедеври. І одразу несіть рукопис у видавництво "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА". Скажіть, що я вас рекомендувала Івану Малковичу – це видавець".


Останній пункт у списку Олі — дім: "Повертайтеся додому зі спокійним серцем. Завтра вам не захочеться прожити подібний день. Ви посміхнетеся і повернетеся до нормального життя".

Постає лише одне питання: Фреймут так само бореться з депресією? Мабуть, багатьом закортіло насолодитися картиною, як Оля бігає містом босоніж і говорить із жабками.

У сестри Юлі @mrs.vaniarkh депресія. Є радість — в торбині фуражка Р.Багінського, подарована @rehab.tsum . Мода лікує. В мене є рада на поганий настрій: 1) Влаштуйте собі вихідний. Не йдіть у душ. Не чистіть зуби. Розпатлайте волосся. Одягніть на піжаму пальто і йдіть на прогулянку. Взуватися не обов'язково. Зайдіть на чай до того, кого в нормальному стані соромитеся. Начальник, колега, бойфренд, Святослав Вакарчук – до кого босі ноги заведуть. 2) Потім зайдіть у найдорожчий магазин міста – довго приміряйте все, що у них є. Навіть панчохи та бікіні. А потім гонорово сповістіть: «Взагалі-то я шукаю хутряні носовички. І батон "нива". Такий жаль… вам не завезли». Усміхніться і йдіть. 3) Зайдіть у під'їзд багатоповерхового будинку. Дзвоніть у двері – і втікайте. 4) Підіть до ставочка – знайдіть жабу. І спитайте: в кого вона така незугарна вдалася? 5) У парку вмостіться на лавку і виглядайте закохані парочки. Оберіть чоловіка на свій смак. Підкрадіться з-за спини до чужого кавалера. Закрийте йому долоньками очі. І, не зважаючи на здивування його подруги, скажіть: «А ось ти де!? Ну що, погуляв – і досить. Синочок вдома чекає». 6) Напишіть вірш. У депресії породжуються шедеври. І одразу несіть рукопис у видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА». Скажіть, що я вас рекомендувала Івану Малковичу – це видавець. Ось адреса: вул. Басейна, 1/2, Київ, 01004, Україна. 7) Повертайтеся додому зі спокійним серцем. Завтра вам не захочеться прожити подібний день. Ви посміхнетеся – і повернетеся до нормального життя.

Публикация от FreimutOlia (@freimutolia)