Новини про зірок
Подобається

«Це любов з першого погляду…»: Монатік зробив неочікуване зізнання

17/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Це любов з першого погляду…»: Монатік зробив неочікуване зізнання

Номінант премії «Viva! Найкрасивіші-2018 » Monatik розповів про свою подорож в Лондон, передає Корупція.Стар

Популярне: «Чому він ховає таку красу»: Сергій Притула показав свою кохану дружину на відпочинку у яскравому купальнику. Оце фігура!

Повернувшись з Лондона, співак поділився враженнями від поїздки і зізнався, що давно не відчував настільки сильних почуттів. Monatik провів паралель зі справжньою любов'ю і сказав, що якщо закохується, то раз і назавжди. Саме так вийшло з цим дивовижним містом.

«Я з тих людей, які якщо закохуються, то по вуха і назавжди. Так було з вічністю, так було з музикою, так сталося і з Лондоном, — розповідає Monatik. — Це любов з першого погляду, вдиху, кроку. Лондон живе, змінюється, дивує. Лондон місто — магніт: притягує своєю творчістю, дуже насиченою, багатою історією. Що вже говорити про музику, яка там народжується і залишається в наших душах назавжди, супроводжує по життю. Камден таун, з барахолкою на якій можна знайти все що завгодно — від журналів про музику 63-ї року випуску до найцікавіших робіт найсучасніших, абсолютно ексклюзивних, але, поки ще нікому невідомих художників. Там очі розбігаються, і це, мабуть, перше місце, в якому я під час активного відпочинку зловив себе на думці про те, що 24 години занадто мало для однієї доби ».

«Лондон пробирає на думки, які раніше і в голову прийти не змогли, а значить, неймовірно надихає. У кожному кутку ти тільки і замислюєшся: а ось тут же, сто відсотків, проходила з головою, повною ідей для майбутніх пісень, Емі Уайнхаус, а ось тут була знята обкладинка The Beatles, а ось Бенксі … Цікаво, як виглядає Бенксі. .. Мюзикл на мюзиклі, театр за театром, і всюди хочеться побувати, все хочеться подивитися. Концерти артистів зі світовим визнанням і поки ще місцевих знаменитостей — майже щовечора. Тут ловиш себе на думці про те, чому ще не придумали клонування, або чому себе не можна заряджати як гаджет? Поставив на годину і знову сповнений сил і енергії, адже в цьому місті хочеться пересуватися тільки пішки. Навіть звичайний вуличний ліхтар виконаний так, що я особисто розглядав його хвилин 5. Погодьтеся, для вуличного ліхтаря це занадто багато часу. Але, чорт візьми, він його по праву заслужив. Або це моя надзвичайна любов до Лондону? »- каже співак.

«Ще недавно я знав, що London is the capital of Great Britain. Сьогодні для мене London is the capital of the world. Чекаю нової зустрічі! »