Новини про зірок
Подобається

Шоу Холостяк: як склалася доля головних героїв

17/01/2018     Автор: Яна Романська
Шоу Холостяк: як склалася доля головних героїв

Восьмий сезон романтичного шоу "Холостяк" розпочнеться вже 9 березня. Головним героєм нового сезону став співак Рожден Анусі, який на очах в усієї країни спробує знайте справжнє кохання. А поки що Люкс ФМ вирішив дізнатися, як же склалася доля колишніх Холостяків, передає Корупція.Стар.


У шоу "Холостяк" все по-справжньому: сльози, поцілунки, сварки, бійки і навіть секс.


Через два місяці розпочнеться новий сезон реаліті. Головним героєм 8 сезону "Холостяка" став таємничий Рожден. 28-річний музикант планує знайти особливу дівчину, з якою зів'є сімейне гніздечко.

Доки шоу не розпочалося, Люкс ФМ вирішив згадати про сім попередніх Холостяків і дізнатися, чим нині вони живуть.

Максим Чмерковський


37-річний одесит став першим Холостяком. У фіналі проекту (а це було, на хвилинку, в 2011 році) Максим обрав Олександру Шульгіну.


Стосунки пари тривали менше місяця. Потім Чмерковський переїхав до США, де згодом побрався з австралійською танцівницею Петою Маргатройд. Нині подружжя виховує маленького сина.


Цікаво, що до штампу в паспорті наш Максим встиг закрутити романи з актрисою і моделлю Кейт Аптом, а також фігуристкою Меріл Девіс. Йому навіть приписують інтрижку з Джей Ло.

Френсіс Романов

Кожна дівчина мріє про принца. В 2012 році телеканал СТБ здійснив мрію мільйонів українок, запросивши до проекту британського принца, спадкоємця роду Романових, відомого фотографа Френсіса Романова. У фіналі реаліті герой обрав просту дівчину Олену з міста Запоріжжя, із якою потім одружився.


Популярне: Зі сім'єю на лижі: Ольга Сумська показала як відпочиває на свята

"Справжня казка про Пелюшку", — подумаєш ти. Проте їхня лав-сторі закінчилася через півроку. Після розлучення Френсіс переїхав до Великобританії, де взяв участь ще в одному реаліті-шоу.

Андрій Іскорнєв

Найскандальнішим і найепатажнішим Холостяком виявився пластичний хірург, власник кількох пластичних клінік Андрій Іскорнєв. Ловелас до останнього тримав інтригу.

Незважаючи на те, що на проекті в Андрія були інтимні стосунки з Яною Станішевською, переможницею він обрав сором'язливу Аню Козир. Уже на пост-шоу стали відомі пікантні подробиці цього "любовного трикутника". Наприклад, те, що Яна завагітніла від Іскорнєва, але в неї стався викидень. Дізнавшись про нещасний випадок, Аня розірвала стосунки з коханим.

На цьому драма не закінчилась, оскільки в ній була ще одна фігура — Ірина Скорикова, яка весь цей час підтримувала Іскорнєва. Пара настільки зблизилася, що навіть жила разом.

У березні 2015 року стало відомо, що Іскорнєв розлучився з Іриною заради свого студентського кохання Ірени.

Костянтин Євтушенко

Четвертий Холостяк теж не пас задніх. Своє серце Костя віддав Анні Селюковій, з якою був недовго.

Після шоу Євтушенко зізнався, що під час зйомок зустрічався з українською спортсменкою Наталією Добринської, з якою невдовзі побрався і яка йому народила сина. У 2016 році у подружжя народилася друга дитина — дівчинка.

Сергій Мельник

Футболіст Сергій Мельник одразу запав в око усім учасницям, проте вподобав дівчину на ім'я Марина, з якою зустрічався протягом кількох місяців.

За словами переможниці, їхні стосунки зіпсувалися після того, як Сергій прийняв рішення перейти в клуб "Вітебськ".

Іраклі Макацарія

Шостим Холостяком став грузинський бізнесмен, який в фіналі обрав 22-річну студентку Альону Лесик. Пара була разом дев'ять місяців. За словами переможниці, вони розлучилися, оскільки Іраклі перестав нею цікавитися.

Дмитро Черкасов

Серце 30-річного плавця з перших випусків украла Ліда Немченко, яка, на жаль, його й розбила.

Незважаючи на нещасне кохання, Дмитро все ж таки знайшов свою половинку. Обраницею шостого Холостяка стала таємнича білявка, якій Черкасов минулого року зробив пропозицію.