Новини про зірок
Подобається

Казковий відпочинок на Шрі-Ланці: Шоптенко похвалилася новими світлинами з чоловіком

17/01/2018     Автор: Яна Романська
Казковий відпочинок на Шрі-Ланці: Шоптенко похвалилася новими світлинами з чоловіком

Днями Олена Шоптенко та Олексій Іванов вирішили влаштувати собі незабутнію відпустку і поїхали насолоджуватися товариством один одного на Шрі-Ланку, передає Корупція.Стар.

Незважаючи на напружені робочі графіки, хореограф Олена Шоптенко та її чоловік, співвласник бібліотеки Botan Олексій Іванов, щосили намагаються знайти час, щоб провести його разом.

Цього разу пара, яка в минулому році оголосила про своє заміжжя, вирішила влаштувати собі незабутні романтичні канікули біля узбережжя Індійського океану — на Шрі-Ланці.


Яскравими фотографіями з подорожі і своїми емоціями Шоптенко з радістю ділиться на своїх сторінках в соцмережах — Instagram і Instagram-Stories.

Популярне: З сім'єю на лижі: Ольга Сумська показала як відпочиває на свята

Хореограф розповіла, що тричі була на острові, де жила "в бунгало в серферских селах практично дикуном". Однак цього разу відпустку організував для неї коханий чоловік.

Коли ми планували відпустку, я розповіла Олексію, що була на Шрі-Ланці 3 рази. Розповіла, як це круто — жити в бунгало в серферских селах практично дикуном, з ящірками та комарами по сусідству. Він натхненно похитав головою і сказав, що все зрозумів і все організує. Коли ми прилетіли і виявилося, що ми максимально далеко від зон серфінгу і бунгало, я зрозуміла його хитрий план. Їм, сплю і вчуся грати в бегемотика. Теж добре, звичайно, але на серфінг я все одно хочу втекти
— пише в своєму блозі танцівниця.

Також Олена зізналася, що відпочинок у океану є для неї "головним зарядним пристроєм". А сили їй в цьому році явно знадобляться. Не сумніваємося, що хореограф знову візьме участь в шоу "Танці з зірками".

Мені з дитинства батьки і тренери забороняли навіть підходити до будь-яких активностей, пов'язаних зі снігом і льодом, не те що повеселитися на санках з гірки. Ноги потрібно було берегти. Мені здається, тому для мене розваги і відпочинок — це тільки сонце, пісок і вода
— каже зірка.