Новини про зірок
Подобається

Харизматичний телеведучий повертається на проект «Орел і решка»

17/01/2018     Автор: Яна Романська
Харизматичний телеведучий  повертається на проект «Орел і решка»

Команда популярного тревел-шоу "Орел і решка" не може без подорожей. Вже стартували зйомки нового – "Морського" сезону проекту. Його прем'єра відбудеться в ефірі каналу "Інтер" вже в цьому телесезоні, передає Корупція.Стар.


На цей раз команда "Орла і решки" відвідає берега двадцяти найвідоміших морів і океанів нашої планети. Вони вирушать не тільки на популярні морські курорти, але і на береги заток, про які мало хто чув. Побувають на мальовничих пляжах з білосніжним піском і блакитною водою і на таких, де взагалі краще не заходити в воду.

Шанувальників проекту чекає сюрприз: в шоу повертається телемандрівник, який їм особливо полюбився. Він побував "На краю світу", потім з'являвся в "Ювілейному сезоні" і в одному з спецвипусків "Орел і решка. Зірки". Досліджувати берега морів і океанів буде відомий український музикант і телеведучий Коля Серга.

"Через кілька років, які ми не працювали з Колею, ми зняли спецвипуск про Дурбан (третє за величиною місто в ЮАР) з ним і Катею Варнавою. Я дивилася цю програму як глядач і сміялася від душі! – розповідає генеральний продюсер TeenSpirit Олена Синельникова. – У Колі відмінне почуття гумору. Він красивий, ставний, мужній. І що найголовніше – вміє робити все, що потрібно для "Морського сезону": пірнати, занурюватися з аквалангом, стрибати з банджі, їсти всяку гидоту і навіть ловити рибу руками, якщо доведеться. Тому ведучим мені захотілося бачити саме Колю Сергу. І зараз, коли ми вже практично відзняли першу серію, хочу зізнатися: Коля дуже подорослішав! Він вже не хлопчисько-хуліган, якого ми звикли бачити, а дорослий чоловік з хорошим почуттям гумору".


Популярне: Зі сім'єю на лижі: Ольга Сумська показала як відпочиває на свята

Коля Серга стверджує, що бажання повернутися в тревел-шоу у нього теж з'явилося саме в Дурбані. Настільки цікавими і насиченими були зйомки в цьому місті. "Під час стартової підводки я сказав фразу: "Коля повернувся. "Орел і решка" піднімається з колін!" Це, звичайно, був жарт. Але, мені здається, зараз ми з "Решкою" можемо дати один одному багато яскравого і цікавого, – каже ведучий. – Коли через місяць після зйомок в Дурбані мені подзвонили продюсери проекту і запропонували повернутися в шоу, я був приємно здивований. Як добре, що за стільки років у них не пропало почуття смаку і "чуйка" на хороших ведучих (сміється). По дорозі на зйомки першої програми "Морського сезону" у мене було відчуття, ніби всередині мене вивергається вулкан! Я думаю, ця лава накриє і всіх телеглядачів".