Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 22 січня

17/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 22 січня

Гороскоп Овен. Зірки не рекомендують Овнам даремно витрачати енергію і сили, інакше в найвідповідальніший момент ви, немов повітряна кулька, здує. Від випадкових інтимних зв'язків краще відмовитися.

Гороскоп Близнюки. У цей день ви можете опинитися між двох вогнів. Тому постарайтеся заздалегідь продумати шляхи відступу або тактику, яка дозволить уникнути такого становища.

Гороскоп Рак. У Рака можлива кризова ситуація в грошовій сфері. Ви навіть вирішите зайняти велику суму у друга або родича, щоб розплатитися з боргами.

Гороскоп Лев. У цей день фінансові та матеріальні питання можуть затьмарити і шлюб, і ділові контакти. Ви захочете змін, а у партеру напевно буде своє бачення того, як поліпшити ваше матеріальне становище.

Гороскоп Діва. Ваші ділові якості можуть послужити хорошу службу. З обережністю поставтеся до пропозицій, що виходить від людей, яких ви або не дуже добре знаєте, або вони користуються поганою репутацією.

Гороскоп Терези. Зірки обіцяють Терезам багато планів, але половина з них не реалізуються. До речі, саме через вашу недбалість і вічних запізнень.

Гороскоп Скорпіон. Не виключені ослаблення імунітету, неуважність, яка може спричинити за собою травматизм. Проведіть профілактику старих хронічних захворювань і стережіться застуд.

Гороскоп Стрілець. День сприятливий у багатьох відношеннях, так що реалізуйте сміливі ідеї і не сумнівайтеся в успіху. В роботі намагайтеся дотримуватися комфортного ритму, не дозволяйте колегам і партнерам ні квапити, ні затримувати вас.

Гороскоп Козеріг. У Козерога очікується вдалий день в сфері бізнесу. Ви навіть зможете зробити кар'єру, якщо зав'яжіть вигідні зв'язки.

Гороскоп Водолій. У людей старшого віку ймовірне загострення хронічних недуг. Однак при розумному відношенні до свого здоров'я, дотриманні щадного режиму праці та відпочинку і правильне харчування Водоліям навряд чи загрожують серйозні проблеми.

Гороскоп Риби. Вам доведеться зараз займатися різними ремонтними роботами. Якщо ви ще не змінили свою роботу, то в цей день з'явиться можливість це зробити.