Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 22 — 28 січня

17/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 22 — 28 січня

ОВНИ — Для Овнів тиждень проходитиме під впливом інших людей. Навколишні вирішуватимуть свої проблеми, втім, визнаючи заслуги Овна у сфері вищих знань, захоплюючись його кар’єрними досягненнями.

За рахунок інших можна заробити або витратити. Не чиніть опір, бо скоро ви і жити не зможете без другої половинки.

ТЕЛЬЦІ — У Тельця можуть бути зміни на робочому місці, якими він в більшості випадків залишиться задоволений. Або, принаймні, буде відчувати себе на своєму місці.

Тельці пристрасні й необережні, так і впасти можна з високого місця. Вони схильні активно рухатися і займатися підлеглими, домашніми вихованцями і своїм здоров’ям.

БЛИЗНЮКИ — Для Близнюків тиждень пройде під знаком любові, хобі та дітей. Вони будуть зайняті новим творчим проектом, який має хорошу основу.

Однак для самих Близнюків відбувається несподівано і не завжди бажано, особливо, якщо це незапланована вагітність. Розпочаті справи не отримають швидкого розвитку, і можуть завершитися навіть через багато часу.

РАКИ — Цього тижня Рак добрий і стійкий. Самовпевнений. У понеділок збереться почати нове життя під впливом домашніх. Його все влаштовує в цей період.

У вівторок – небезпечні ситуації. Начальство також може перешкоджати прагненням Рака. У середу неприємності з боку дітей і подій вівторка. У цей період Рак зможе вирішити багато конфліктів.

ЛЕВ — Головною темою виявляться для Льва справи близьких, родичів, питання отримання офіційних документів. Отримання віз, оформлення страховок або спадщини, всі пов’язані заходи.

Навчання також входить сюди. Кар’єра може надихнути Льва на початок освоєння якихось семінарів.

У понеділок Лев якраз планує почати займатися цими питаннями.

ДІВА — Головною темою будуть питання майнового характеру. Можливо, ви довго чекали моменту придбати потрібну річ і ось тепер робите покупку. Або ж прийшов час віддати борги, тому що ви дали слово.

Подорожі також зажадають витрат. У понеділок почніть платити за щастя.

У вівторок має бути поїздка або спілкування з близькими, у яких виникли труднощі.

ТЕРЕЗИ — Терези цього тижня виступлять як хоробрий з відповідальною місією. Будуть здатні здійснити безліч добрих справ і протистояти тим, хто планує інтриги.

Вони будуть настирливими і непробивні, вплинути на їх точку зору можна тільки за допомогою більш досвідченого і шанованої Терезами людини, близького родича. Терези здатні навіть очолити військо або колектив. Будуть хороші в суспільстві і зуміють добитися свого.

СКОРПІОНИ- Головною темою будуть таємні вороги. Якщо ви зумієте їх приручити, то навіть знайдете спільну мову. Інакше вам самим незабаром доведеться потрапити під їхні чари. Ви і так відчуваєте себе втомленим і вичавленим, як лимон. Варто подумати над пріоритетними цінностями.

Якщо ви збираєтеся завести таємну інтрижку, то незабаром потрапите в цю пастку зовсім. Виплутатися буде не просто. Зараз інші люди сильніші вас, але ви можете зупинитися на краю прірви.

СТРІЛЬЦІ — Весь тиждень Стрілець присвятить новому суспільному проекту, пов’язаного з сімейним життям, від цього він відчуває себе трохи скутим, тому що зайнятий і іншою роботою.

У понеділок-вівторок з’являться нові плани, і виникнуть якісь нестиковки і робочі проблеми. У середу і четвер можна знайти спільну мову навіть з ворогами, якщо не афішувати те, що відбувається. Однак остерігайтеся бути втягнутим у ситуації, де ви можете постраждати.

КОЗЕРОГИ — Козероги будуть невгамовні, в усе почнуть вникати і робити кілька справ одночасно. Представники знаку зазнають підвищений інтерес до всього, що оточує. Головне, не розмінюватися на дрібниці.

Козероги зможуть надихнутися новим проектом. Хоча швидко довести до розуму його не вийде. Однак ви зможете отримати новий напрямок в роботі, тому що начальство в захопленні вашим професіоналізмом.

ВОДОЛІЇ — Основними моментами тижня стануть питання, пов’язані з членами сім’ї, які перебувають за кордоном. Для когось важливими виявляться справи репутації або поїздок. Хтось знайде опору в далеких країнах або в інтернеті.

Деякі представники знаку змінять місце проживання заради заробляння коштів. Навіть якщо їхати, не маючи поняття про роботу, незабаром її можна буде знайти в далекій країні або хоча б іншому місті. Починайте займатися цими питаннями прямо з понеділка. В середині тижня вирішуйте робочі моменти по колишній діяльності.

РИБИ — Головним питанням, над яким доведеться працювати Рибам, буде фінансове. Родичі Риб знайдуть хорошу роботу. Деякі Риби виявляться в форс-мажорних ситуаціях, пов’язаних з друзями, документами або майном фірми, де вони працюють.

Риби бажають отримати доступ до спільних капіталів, кредитів або гаманця партнера, чого партнер не хоче, якщо тільки він не розважається в цей час разом з Рибами десь на курорті.