Новини про зірок
Подобається

«Він — серцеїд, а вона красуня телеведуча»: Чому Сумська і Хостікоєв одружились лише через 10 років спільного життя, уже виховуючи сина

15/01/2018     Автор: Яна Романська
«Він — серцеїд, а вона красуня телеведуча»: Чому Сумська і Хостікоєв одружились лише через 10 років спільного життя, уже виховуючи сина

Анатолій Хостікоєв і Наталія Сумська — талановиті українські актори а ще одна з найміцніших пар в українському кіно.

Він — серцеїд і без сумніву секс-символ вітчизняного кінематографу. Вона — красуня-телеведуча, яку обожнюють глядачі.

Популярне: «Хрещений батько доньки Кошового і неочікуване розлучення…»: Таємниці сімейного життя Юзіка із «Кварталу 95»

Він підкорив майбутню тещу тим, що о 7 ранку їздив за молоком для сина і вона рада, що донька зробила такий вибір.

Вони одружилися лише через 10 років після знайомства, вже виховуючи сина.

Першим до рацсу приїхав наречений у чорному костюмі, а за руку його вів маленький синочок. Прямо за ним під'їхав білий мерседес, з якого вийшла наречена у білій сукні,  а разом з нею її родина і свідки. На цю роль Наталя вибрала рідну сестру Ольгу і її чоловіка Віталія Борисюка. Процес одруження провели у тісному сімейному колі.

На питання чому вони вирішили одружитись лише через 10 років, Наталя відповідала, що спочатку було не до того, вони постійно були зайняті роботою, а Хостікоєв додав, що: "Я зрозумів, що не можу жити без Наталі. Відчував це давно, проте лише зараз усвідомив, що готовий до шлюбу".

На сьогодні вони найміцніша пара вітчизняного кінематографу, які продовжуть кохати одне одного не соромляться про це розповідати.

Вони практично завжди разом — і на роботі, і  вдома. Їхнї почуття не згасли, а навпаки увесь час розгораються з новою силою.