Новини про зірок
Подобається

«У сексуальному плані я не самотня»: Настя Каменських розповіла всю правду про своє особисте життя

15/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
«У сексуальному плані я не самотня»: Настя Каменських розповіла всю правду про своє особисте життя

Схоже, Настя досі не може знайти людину, яка б любила її, а не її мізки. Принаймні наразі у потенційні батьки своєї потенційної дитини Насті записати немає кого. Та й стати матір‘ю зірка хоче, але не просто зараз, передає Корупція.Стар

Популярне: «Сидиш на х***ю батька моїх дітей»: Нова дружина Антіна Мухарського розповіла жахливу правду про Сніжану Єгорову

"Однак просто зараз я ще не готова стати мамою. Адже я прагнула стати популярною не заради того, щоб мати купу фанатів, а для того, щоб заробити собі ім'я та статус, які, на відміну від популярності, залишаться зі мною на все життя. Щоб моя дитина могла сказати: "Це моя мама", — і це вирішило б багато питань", — пояснює Каменських в інтерв‘ю "Viva! Украина".

Але й відтягувати цей момент артистка теж не хоче. Вона впевнена, що потрібно народити найближчим часом, бо потім, нібито буде вже не до цього. 

"Адже я дуже пізня дитина (батькові зараз 70, а мамі 50) і дуже докоряю батьків за це. Мені хотілося б ще сестричку або братика, хотілося б, щоб татові зараз було не 70, а 50, приміром", — ділиться Настя. 

Однак наразі, за словами Каменських, поруч із нею поки просто немає людини, яка могла б стати її чоловіком.

"У сексуальному плані я не самотня, але якщо зазирнути в серце — так, самотність є", — зізнається пишна красуня, яка на безіменному пальці носить каблучку, подаровану просто кузиною.