Зіркові скандали
Подобається

«Сидиш на х***ю батька моїх дітей»: Нова дружина Антіна Мухарського розповіла жахливу правду про Сніжану Єгорову

15/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Сидиш на х***ю батька моїх дітей»: Нова дружина Антіна Мухарського розповіла жахливу правду про Сніжану Єгорову

В минулому році Антін Мухарський приголомшив фанатів новиною про офіційний шлюб з мистецтвознавцем Єлизаветою Бєльською і оприлюднив у Мережі фото обручки, передає Корупція.Стар

Популярне: От чого так довго ховала свого «поляка»! Леся Нікітюк нарешті показала свого нареченого, невже це цей красень?

Відомо, що Антіна багато разів звинувачували у зрадах Єгоровій, але він вкотре спростував подібну інформацію. 

Боротьба шоумена за дітей продовжується і далі, оскільки Сніжана не дозволяє йому з ними бачитися, тому що він не виплачує обіцяну суму аліментів.

"Кажуть, я пішов до коханки. Як уже тільки не пообзивали мою кохану дружину Єлизавету Бєльську всілякі чорнороті тітки, а вона знай собі сміється: "Боже, як вони заздрять нашому щастю". Дійсно, нам нема чого ховати. Я не "стрибав ні до кого в ліжко" і не кидав напризволяще "матір-героїню", – заявив він.

А ще Мухарський заявив, що роман з його теперішньою дружиною почався через три місяці після офіційного розлучення зі Сніжаною Єгоровою в 2016 році, троє дітей залишилися із матір'ю. Вся країна вже довгий час спостерігає за війною між колишнім подружжям і кожного разу випливають все цікавіші подробиці про особисте життя кожного.

Виявляється, Сніжана вже давно спілкується із Бєльською, яка втомилася від постійних образ зі сторони ведучої і тому наважилася оприлюднити їхню переписку. Скріншоти "діалогу" між жінками наробили багато галасу в пресі. Невже все це не заради щастя дітей, а заради популярності?