Новини про зірок
Подобається

От чого так довго ховала свого «поляка»! Леся Нікітюк нарешті показала свого нареченого, невже це цей красень?

15/01/2018     Автор: Яна Романська
От чого так довго ховала свого «поляка»!  Леся Нікітюк нарешті показала свого нареченого, невже це цей красень?

Ще тиждень тому, телеведуча Леся Нікітюк разом зі своїм нареченим вирішили влаштувати собі незабутню відпустку і відправилися насолоджуватися сонечком і океаном на Занзібарі, передає Корупція.Стар.


Буквально на початку листопада минулого року стало відомо про роман Лесі Нікітюк. Зірка шоу "Орел і Решка" почала зустрічатися зі своїм сусідом по сходовій клітці, якого вона мило називає "Поляк".

Більш того, зовсім скоро пара планує зіграти весілля. В інтерв'ю Каті Осадчій Леся зізналася, що в кінці минулого року таємно заручилася зі своїм бойфрендом.


Але перед однією з найважливіших подій у своєму житті закохані часу дарма не втрачають, а насолоджуються відпочинком біля берегів Тихого океану — на африканському острові Занзібар.

Популярне: З сім'єю на лижі: Ольга Сумська показала як відпочиває на свята

Про це завзята мандрівниця повідомила на своїй сторінці Instagram, опублікувавши серію яскравих фотографій з відпочинку.

Занзібарушка! День перший. Зі мною Індійський океан і пильний охоронець — ананас

— підписала телеведуча фото, на якому вона сидить на березі океану.


Також в Instagram-Stories Никитюк з'явилося рідкісне відео за участю її нареченого. Шанувальники гадають, чи насправді це той самий "поляк" за якого зібралась заміж телеведуча.