Новини про зірок
Подобається

Юрій Ткач прокоментував свою участь в проекті «Голос країни-8»

13/01/2018     Автор: Яна Романська
Юрій Ткач прокоментував свою участь в проекті «Голос країни-8»

Скоро відбудеться прем'єра восьмого сезону вокального проекту "Голос країни", зоряними тренерами якого стали Тіна Кароль, Потап, Сергій Бабкін та Джамала, яка очікує первістка, провідними – Юрій Горбунов та Катя Осадча, передає Корупція.Стар.


Одним з учасників "сліпих прослуховувань" нового сезону став відомий гуморист, актор і фіналіст проекту "Танці з зірками" Юрій Ткач. Артист здивував своїм вокальним талантом користувачів соціальних мереж, коли разом з Сергієм Бабкіним виконав жартівливу версію пісні "Солдат" за лаштунками "Танців із зірками", а також саундтрек серіалу "Слуга народу" "Я люблю свою країну". Тепер Юрій вирішив розгорнути крісла зіркових тренерів "Голосу країни-8".

"Через те, що я КВНщик, завжди трохи танцював і співав. В дитинстві навіть брав мамин лак і співав перед дзеркалом, тому мій шлях на "Голос країни" почався дуже давно. А на проект прийшов тому, що дуже сильно скучив за Бабкіним, – жартує Юрий Ткач. – Якщо серйозно, я хочу своїм прикладом показати, що все в житті можливо, потрібно лише багато працювати та вірити у свої мрії".

Популярне: Зі сім'єю на лижі: Ольга Сумська показала як відпочиває на свята

Підтримувала Юрія Ткача під час виступу на "сліпих прослуховуваннях" його сім'я – дружина Вікторія і дочка Ліза.