Новини про зірок
Подобається

«Відбив у найкращого друга»: Михайло Присяжнюк показав свою красуню-дружину і зізнався їй у коханні

13/01/2018     Автор: Яна Романська
«Відбив у найкращого друга»: Михайло Присяжнюк показав свою красуню-дружину і зізнався їй у коханні

Талановитий юрист і один із головних експертів на телеканалі СТБ Михайло Присяжнюк, день тому опублікував зворушливу світлину присвячену своїй коханій дружині, передає Корупція.Інфо.


Михайло і Валерія минулого року святкували 10-ту річницю свого весілля. Їхнім стосункам позаздрили б мільйони, адже такі трепетні і щирі відносини рідко зберігаються роками. Та він як хлопчик закохується у неї кожного дня: 

"Ти мій новорічний подарунок, який мені колись приніс Дід Мороз !! Заради тебе я хочу перевернути гори і будувати міста !! Тільки з тобою я можу бути собою !! І вже багато років я хочу зупинити час, щоб вдосталь насолодитися тобою !!" — написав Михайло у своєму Інстаграмі.

 

 

Михайло вже розповідав, що його кохана Валерія була дівчиною найкращого друга і при першій зустрічі він не звернув на неї уваги. Та пройшов рік і вони зустрілись знову. Михайло зізнається, що був вимушений відбити Валерію у найкращого друга. Проте, через стільки років вони знову дружать, а цю тему ніколи не порушують. 

"Зізнаюся, з другом спочатку було нелегко. Але зараз ми спілкуємося, і я навіть став хрещеним його сина. У нас є усна домовленість, не піднімати цю тему, так би мовити «акт про нерозголошення»."

 

Популярне:"Коли батько ховав тіло, йому телефонував син…": Стали відомі приголомшливі подробиці у справі Ноздровської

 

Він важко і працював, щоб дати своїй дружині все найкраще, а вона подарувала йому чудових дітей. Ці двоє найкраще доповнення один одного і приклад справжніх сімейних цінностей.  

"Ми з Валерією разом вже 17 років і з дня в день, без сварок, розлук, взаємних докорів і подібного. У нас двоє прекрасних дітей. Я тоді не дарма відбив її у друга. Думаю, ми для багатьох пар приклад ідеальної родини не за рахунок гламурності, а за рахунок сталості і чесних відносин."