Плітки
Подобається

Сама ж їх і звела! Анна Кошмал закохалася в батька своєї подруги і потрапила у великий скандал

13/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
Сама ж їх і звела! Анна Кошмал закохалася в батька своєї подруги і потрапила у великий скандал

Анна Кошмал відома українська актриса, її популярність зростає все більше, оскільки дівчина увесь час задіяна в нових проектах. Ще б пак! Її безумовний талант і надзвичайна врода ідеально поєднуються на екрані, передає Корупція.Стар

Популярне: Не кожен може собі таке дозволити! Сергій Притула показав фото з відпочинку з дітьми

Нещодавно Анна знялася у новому фільмі, який називається "Дочки-мачухи". Головна героїня, яку зіграла Кошмал, ніяк не може знайти собі гідну роботу, оскільки дівчина, якій двадцять п'ять років хоче працювати тільки по спеціальності. І тут за волею долі, головна героїня абсолютно випадково зустрілася зі своєю однокласницею. Аліна вирішує допомогти своїй подрузі, адже її батько може взяти Ірину до себе на роботу.

Якби ж Аліна тільки знала чим все це закінчиться…

Після тісної співпраці батька Аліни і 25-річної Ірини між ними розгораються справжні щирі почуття! Цікаво, що Ірина має всі шанси стати офіційною мачухою Аліни, про яку дружбу тепер можна говорити? Аліна сприймає дану ситуацію як справжню зраду батька і її подруги. 

Всі сцени знімалися в Києві та області, а сюжет не залишить нікого рівнодушним. Тому з нетерпінням будемо очікувати прем'єри фільми, щоб ще раз переконатися в чудовій переспективі українського кіно.