Новини про зірок
Подобається

«Романтична подорож, лише для двох»: Леся Нікітюк показала відео з коханим

13/01/2018     Автор: Яна Романська
«Романтична подорож, лише для двох»: Леся Нікітюк показала відео з коханим

Днями телеведуча Леся Нікітюк разом зі своїм нареченим вирішили влаштувати собі незабутню відпустку і відправилися насолоджуватися сонечком і океаном на Занзібарі, передає Корупція.Стар.


Буквально на початку листопада минулого року стало відомо про роман Лесі Нікітюк. Зірка шоу "Орел і Решка" почала зустрічатися зі своїм сусідом по сходовій клітці, якого вона мило називає "Поляк".

Більш того, зовсім скоро пара планує зіграти весілля. В інтерв'ю Каті Осадчій Леся зізналася, що в кінці минулого року таємно заручилася зі своїм бойфрендом.


Але перед однією з найважливіших подій у своєму житті закохані часу дарма не втрачають, а насолоджуються відпочинком біля берегів Тихого океану — на африканському острові Занзібар.

Популярне: З сім'єю на лижі: Ольга Сумська показала як відпочиває на свята

 

Про це завзята мандрівниця повідомила на своїй сторінці Instagram, опублікувавши серію яскравих фотографій з відпочинку.

Занзібарушка! День перший. Зі мною Індійський океан і пильний охоронець — ананас
— підписала телеведуча фото, на якому вона сидить на березі океану.


Також в Instagram-Stories Никитюк з'явилося рідкісне відео за участю її нареченого. Правда, в ролику зірка зважилася показати улюбленого частково — тільки його руки.