Тренди
Подобається

ТОП-5 зачісок, які стануть хітами 2018 року

12/01/2018     Автор: Яна Романська
ТОП-5 зачісок, які стануть хітами 2018 року

Найпопулярніші стрижки, укладки й види фарбування, які підкорюють усіх жінок.

2018 рік вже набирає обертів та швидко мчить вперед, тож варто не відставати від нього та показати усе, на що ти здатна. Якщо хочеш почати новий рік іншою, то не бійся й кардинально змінити своє життя та зачіску! Ми впевнені, з новою стрижкою твій перший робочий тиждень стане незабутнім, передає Корупція.Стар.


1. Довге волосся

Пряме або підкручене довге природне волосся – це лідер hair-стайлу цього року. Але це не означає, що ти можеш забути про походи до перукаря. Пам’ятай, довго волосся потребує твоєї уваги та догляду.


2. Платиновий блонд

Вже декілька років поспіль цей колір не покидає рейтинги популярних відтінків для волосся. Зірки невпинно фарбуються у платину й демонструють усім його принади. До речі, у 2018 платина набуває й інших відтінків: рожевих, синіх та карамельних.


3. Стрижка Пікс

Цей тренд також переходить із року в рік. Така зачіска дуже проста та відкрита для експериментів. А на що зважишся ти?


Популярне: Оце так фігурка: Прийомна донька Потапа вразила спокусливими фото

4. Об'ємні недбалі кучері

Чим більше кудрів на твоїй голові, тим симпатичніше ти будеш виглядати у 2018-му. До слова, з чубчиком твої локони будуть виглядати ще модніше.


5. Зачесане назад волосся

Ох, скільки ж ми бачили фото з червоних доріжок, на яких красуні Голлівуду позують саме з цією стильною зачіскою. У 2018 році такій укладці знову зелене світло. Адже вона не тільки розкішно виглядає, але й підходить до будь-якої події.