Новини про зірок
Подобається

Олена Мозгова вперше показала свою дорослу дочку-красуню. Зовсім на маму не схожа

12/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
Олена Мозгова вперше показала свою дорослу дочку-красуню. Зовсім на маму не схожа

Олена Мозгова порадувала своїх передплатників в Facebook новою фотографією з домашнього архіву: український продюсер показала старшу дочку Зою і привітала її з днем ​​народження, передає Корупція.Стар

Популярне: «І без нього…»: Канал 1+1 вперше прокоментував гучний скандал з Олегом Винником

Український продюсер Олена Мозгова ось уже який рік залишається однією з найактивніших користувачів соцмереж. Вона часто ділиться знімками з домашнього архіву, а також висловлює свою думку щодо важливих подій в суспільстві.

Цього разу Мозгова вирішила поділитися зі своїми фоловерами в Facebook рідкісною фотографією старшої дочки Зої. Приводом для публікації стала важлива подія в житті дівчини.

11 січня Зоя відзначила свій день народження. Дівчині виповнилося 25 років. Любляча мама не могла залишити дочку без зворушливого привітання.

Моя маленька / велика красуня-донечка. Я тебе дуже-дуже люблю! Я пишаюсь тобою, твоєю силою и розумом! Я знаю, як непросто тобі, але я впевнена, що тобі все під силу! Будь щаслива, моя красуня! З Днем народження, моє Сонечко! Все найцікавіше, впевнена, попереду! — написала в коментарях під фотографією Олена Мозгова.

Також в родині Мозгових підростає середня дочка Євгенія від шлюбу з Олександром Пономарьовим і 2-річна Соломія, яку продюсер народила від свого нинішнього чоловіка — співака Володимира Ткаченко.