Новини про зірок
Подобається

«Через день після похорону її сім’ї…» Померла відома актриса

12/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Через день після похорону її сім’ї…» Померла відома актриса

Австралійська актриса, зірка серіалів "Додому і в дорогу" і "Хитрий бізнес" 29-річна Джесіка Фолкхолт померла через день після похорону її батьків Ларса і Вівіан і молодшої сестри Аннабелль, передає Корупція.Стар

Популярне: «Те, що Олег не допомагає рідним…»: Продюсер Винника передумав судитись, дізнайтесь подробиці

 У четвер, 11 січня, Джессіка була відключена від системи життєзабезпечення, повідомили виданню Mirror в лікарні Австралії, куди вона була доставлена ​​після аварії.

26 грудня Джессіка і її сім'я потрапили в страшну автомобільну аварію в Новому Південному Уельсі, Австралія, в результаті якої батьки актриси померли на місці, а сама Джессіка і її молодша сестра, 21-річна Аннабелль, були доставлені у важкому стані в лікарні. 29 грудня Аннабель померла, Джессіка продовжувала боротися за життя. Рішення про припинення її життєзабезпечення, за словами медиків, було прийнято в середу, 10 січня, в той же день, коли відбувся похорон її сім'ї.

Від імені решти рідних Джесіки Фолкхолт госпіталь Святого Георгія повідомляє засобам масової інформації і шанувальникам, що в четвер увечері, 11 січня, Джессіка була відключена від системи життєзабезпечення, — йдеться в заяві лікарні.

У середу сотні скорботних зібралися в церкві Святої Марії в Конкорді, Сідней, щоб попрощатися з сім'єю актриси.

Цей день буде важко стерти з нашої пам'яті. Ларс був відмінним водієм, сім'я часто подорожувала, він завжди знав, скільки часу займе дорога. Їхнє життя на цій землі немає сенсу й через необережність закінчилася на злощасному шосе, відразу після Різдва. Я завжди думав, що ми c сестрою Вівіан (мама Джесіки) разом зустрінемо старість, тепер же залишилася лише пам'ять, — сказав дядько актриси Пол Понтічеллі.

Австралійський телеканал Seven опублікував заяву, в якій йшлося, що "Джессіка завжди була заводієм на знімальному майданчику серіалу, з нею було неймовірно приємно працювати".

Джессіка Фолкхолт знялася в 16 епізодах мильної опери "Додому і в дорогу" в листопаді 2016 року. Потім вона зіграла в американському фільмі "Гармонія", прем'єра якого відбудеться в цьому році. Австралійська поліція як і раніше розслідує аварію, в якій також загинув водій зустрічного автомобіля Крейг Уіттолл.