Новини про зірок
Подобається

«Їй 43 і одружились вони на початку 90-х»: Журналісти розсекретили дружину Олега Винника і дізнались про сина-підлітка

11/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Їй 43 і одружились вони на початку 90-х»: Журналісти розсекретили дружину Олега Винника і дізнались про сина-підлітка

Феномен Олег Винника досі не розкритий, хоча він знаходиться в ТОП-листі українських артистів, які збирають тисячну аудиторію на своїх концертах, передає Корупція.Стар

Популярне:  Вагітна Джамала показала зворушливу фотосесію

Незважаючи на шалену популярність, про особисте життя співака дуже мало відомо.

Нещодавно, співак в ефірі телеканалу ZІК вперше обмовився про свої багаторічні стосунки. Другу половинку він називає не дружиною, а коханою

Чоловік зізнався, що без неї “не було б Олега Винника”.

На питання ведучої про своє життя поза музикою він відповів, що не хоче говорити на публіку про рідних, вони знають його не як артиста.

“Це та людина, яка віддала усе життя мені, і без якої не було б Олега. Не було б! Вона, до речі, в мене теж талановита!” – говорить про дружину співак.

Однак, журналістам видання ТСН, вдалося роздобути значно більше інформації про життя зіркового кумира мільйонів українських жінок. 

Втім, виявилося, що таємна дружина співака часто з'являється поруч з ним, але ніхто й не знав, що вони поєднані шлюбом. Так, половинку українського артиста звуть Таїсія Сватко, Їй 43 роки і вона працює бек-вокалісткою Винника під псевдонімом Таюне і односельці пари заявили, що Винник і Таїсія зіграли весілля ще в 90-х.

Більше інформації в сюжеті у відеозаписі зверху.