Новини про зірок
Подобається

Українські красуні розповіли, що колекціонують

11/01/2018     Автор: Яна Романська
Українські красуні розповіли, що колекціонують

Кожна дівчинка в душі … барахольник. Не віриш? Тоді заглянь до себе в шафу чи на настінні полички. Звичайно, це все жарти! Проте, у кожному жарті є доля правди…

Із дитинства ми щось колекціонуємо. Згадаймо хоча б наклейки чи карти із зображенням кумирів. А фантики, передає Корупція.Стар.

Часто ось такі дитячі забавки переростають у щось масштабніше. Хтось колекціонує сигари, марки, цукор із різних країн чи свічки.

Надя Іванова, ведуча денного шоу на радіо "Люкс ФМ"

"Як справжня дівчинка я не можу встояти перед новими туфлями. І це незважаючи на те, що в мене, мабуть, є практично всі можливі пари взуття. Мені все одно не вистачає. А ще мені подобається привозити із подорожей маяки. Так у мене є дзвіночок із маяком, статуетка із ним".

Співачка Ассія Ахат


"Моя колекція почалася з того, що я сама стала собі щось купувати. Мені завжди подобалися кепки, бейсболки … Потім пішли вже всякі похідні від них — берети, які, наприклад, мені в'язала моя подруга. Так і вийшло. Друзі підключилися, дізнавшись про таку мою слабкість, стали мені дарувати на якісь свята, дні народження якісь красиві капелюхи і кепки. Зараз вже сама, коли буваю в цікавих магазинах, звертаю увагу на модні, стильні головні убори, часто їх купую. Зберігається моя домашня колекція, якщо її можна так назвати, в шафі і займає кілька великих полиць".

Співачка Наталка Карпа


"Я дівчинка і зізнаюсь, що мої шафи вже не витримують моїх колекцій взуття і білизни. А щодо колекціонування чогось більш серйозного, то під час крайньої подорожі до Стамбулу у мене виникла ідея продовжити справу моєї мами і почати колекціонувати рідкісні марки. Вона в молоді роки мала велику колекцію, але при переїзді з однієї квартири на іншу вони дивним чином зникли".

Даша Трегубова, актриса, ведуча нового makeover-шоу СТБ "Цієї миті рік потому" і експерт проектів "Все буде добре" і "Битва екстрасенсів"


"Обожнюю сонцезахисні окуляри і активно їх збираю (в цьому ми, мабуть, схожі з Елтоном Джоном і Гаріком Корогодським). Зараз у мене їх пар двадцять (у сера Елтона і Гаріка побільше, звичайно, але у мене ще є час їх наздогнати!).

Друга колекція пов'язана з найпрекраснішим проведенням часу — подорожами. Із кожної мандрівки я привожу не магнітики, а статуетки або сувеніри, які символізують і те місце, де я була, і ті емоції, які тоді пережила. Найулюбленіші експонати колекції привезла з Кенії і Танзанії. А найрідкісніші — із тих місць, про які мало хто знає, куди туристи зазвичай не доїжджають. Наприклад, у Німеччині я якось побувала на чудовому, але дуже північному і прохолодному курорті — острові Узедом. Про нього тепер нагадує красива статуетка у вигляді маяка. Так що в моїй колекції є фігурки практично з усіх країн, де я бувала!"

Популярне: Оце так фігурка: Прийомна донька Потапа вразила спокусливими фото


Альона Жигарєва, солістка гурту "On i Ona"


"Коли я була маленька, то знайшла в старій шафі коробку з бабусиними листівками. І відразу ж із великими очима почала їх розглядати. Це були листівки не тільки з різних країн, але ще і подаровані на головні свята! Мене настільки вразила їх краса і кількість, що я вирішила зберегти бабусину традицію і теж почала збирати картки. Тепер у мене їх дуже багато. Кожен раз, коли ми виступаємо десь за кордоном, то я не пропускаю можливості і привожу з собою маленьку частину подорожі на пам'ять".