Маша Єфросиніна: Еволюція стилю

11/01/2018     Автор: Яна Романська
Маша Єфросиніна: Еволюція стилю

Вперше світ дізнався про Машу Єфросиніну в 2000-х роках, коли вона випадково потрапила на телебачення. Маша вела ранкову програму «Підйом» на Новому каналі.

Тоді стиль Маші — строкаті блузи, декольте, рюші, перламутрові помади і яскраві тіні. На додаток до цього, модні на той час дикі кучері, передає Корупція.Стар.

У період між 2006 і 2008 роками стиль Маші значно змінився в іншу сторону. Наряди стали елегантніше і жіночний. Більше ніяких кучерів, тепер у Маші з'явилася модний довгий чубчик. Ці зміни зазначив глянець Elle і запросив телеведучу стати «дівчиною з обкладинки». Курс на вірний напрямок обраний.


Участь в телепроекті «Фабрика зірок» у 2009 році зіграло значну роль в іміджі телеведучої. Маша обрізала своє довге волосся і зробила стильний боб-каре.


Аж до 2012 року телеведуча не зраджувала своєму каре, експериментуючи тепер тільки з макіяжем і нарядами. Єфросиніна віддавала перевагу смоки айс і екстравагантним аутфітам.


З 2012 року Маша, нарешті, знайшла свій стиль: стриманий, елегантний і жіночний. Природний мейк ап, подовжене каре, відсутність чубчика, пряме волосся або ж акуратні вечірні укладки в поєднанні з розкішними вечірніми сукнями або повсякденний casual шик — ось вона, Маша Єфросиніна.


Популярне: Ось це фігурка: Прийомна дочка Потапа вразила спокусливими фото

Починаючи з 2012 року, телеведуча почала помітно худнути, що переобразило її на очах. Маша, так тримати!


У зв'язку з вагітністю в 2014 році, телеведуча вибирає об'ємні светри, плаття і пальто, які їй до речі дуже до лиця.


Після народження сина, стиль Маші став ще виразніше. Саме в 2015-2016 році вона стає для багатьох іконою стилю. Особливість її аутфіта — прості форми і силуети, яскраві принти, які вона правильно поєднує з іншими атрибутами її лука.

 

Сьогодні Марія є не тільки відомої телеведучої, а й значною персоною в світі моди. Її по праву можна назвати українською it-girl. Улюбленим закордонним брендом телеведучої є Chloe, але вона також вибирає одяг Українське дизайнерів: Каті Сильченко, Андре Тана, Лілії Пустовіт, Олени Реви.