Новини про зірок
Подобається

«Італійське диво»: Соломія Вітвіцька поділилася враженнями з відпустки

11/01/2018     Автор: Яна Романська
«Італійське диво»: Соломія Вітвіцька поділилася враженнями з відпустки

 Одна з найпопулярніших телеведучих на каналі "1 + 1" за кілька днів заповнила стрічку фотографій в Інстаграмі свіжими кадрами, зробленими на відпочинку в Італії, передає Корупція.Стар.

Крайнє фото, на якому Соломія Вітвіцька відображена зі своїм чоловіком, вона підписала так: "Накопичуємо враження!) #familylook". Буквально за кілька годин більше півтори тисячі користувачів соцмережі поставили лайки цьому знімку.

У коментарях під сімейним фото Вітвіцька вже стали з'являтися перші компліменти: "Соля — ти Богиня!", "Прям ось Моніка Беллуччі!", "Безподібне фото и ві дуже гарні на ньом!".

Соломія Вітвіцька – відома телеведуча, куратор проекту «Переможці», Жінка третього тисячоліття та Жінка України 2016. Влад Кочатков – талановитий режисер та кліпмейкер. Разом вони — яскравий приклад молодої родини, для якої допомога іншим – щоденна справа, а не порожні балачки.

Їхньому коханню вже 4 роки, вони розуміють одне одного з півслова і так, запевняють було завжди. Коли Соломія вперше побачила Влада, одразу відчула, він – чоловік її життя і це відчуття виявилося взаємним.

 

Популярне: Ось це фігурка: Прийомна дочка Потапа вразила спокусливими фото

 

 

 

 

Накопичуємо враження!) #familylook #italia

Публикация от Solomiya Vitvitska (@solomiyavitvitska)

 

 

 

Кайф??? #italia #sorento

Публикация от Solomiya Vitvitska (@solomiyavitvitska)

 

(@solomiyavitvitska) Solomiya VitvitskaПубликация от

#амалфітанськеузбережжя #amalficoast