Новини про зірок
Подобається

«Зі всіма моїми акторами у мене роман»: Любителька епатажу, Януковича і королева мелодрами – вся правда про Оксану Байрак

10/01/2018     Автор: Яна Романська
«Зі всіма моїми акторами у мене роман»: Любителька епатажу, Януковича і королева мелодрами – вся правда про Оксану Байрак

Оксана Байрак – ось уже кілька років справжня «королева мелодрами». Чим вона тільки не займається: сценарист, телеведуча, режисер і продюсер в одному лиці. Ця талановита жінка така різна і багатогранна.  Вона завоювала серця українських жінок своїми щирими зворушливими фільмами. А що ще потрібно жінці при перегляді фільму, як не сплакнути над зворушливою історією справжнього кохання?

Її роботи настільки реалістичні, що кожна знайде в ньому частинку себе.

Зараз Оксана володіє найбільшою продюсерською студією в Україні, але до цього вона дуже довго йшла. Ця жінка наполегливо працює не покладаючи рук.

Народилась вона в Сімферополі і вже в 5-річному віці заявила, що хоче стати кінорежисером.

Хоч батьки і були далекими від творчості, виховали в дочці любов до мистецтва. Вона росла в повній гармонії і любові на хороших фільмах і книгах.

Але поступила навчатись в Київський педагогічний університет і навіть кілька років пропрацювала за професією. Як призналась пізніше телеведуча, на цьому наполягав її батько. Хотів аби дочка отримала справжній фах, який приноситиме їй хліб.

Звісно ж це заняття не приносило їй задоволення, тому вона все-таки поступає на режисерський факультет. Втілюється у життя її мрія. Саме в ці роки відбувається її дебют як продюсера так і актриси. І тоді ж вона створює свою студію  — Studio Bayrak, яка вже на сьогоднішній день створила більше 20 фільмів та серіалів. В її творіннях знялись такі відомі актори як Дмитро Харат'ян, Віктор Степанов, Андрій Чернишов, Ольга Сумська. Найбільшим досягненням Оксани був фільм “Аврора”. Кінокартина про Чонобиль був номінований від України на премію “Оскар”. Цієї нагороди він, на жаль, не отримав, але удостоївся безлічі інших.

До слова, цей фільм знімався як в Україні, так і поза її межами, в картині знялась справжня голівудська зірка, актор світового маштабу – Ерік Робертс.

Оксана Байрак досягла успіху не лише в кінематографії, але й на телебаченні. На одному з українських телеканалів виходив її авторський проект «Сентиментальні балади серйозних чоловіків», вела найпопулярнішу програму “Давай одружимось”.

Ця смілива, впевнена в собі жінка любить, коли про неї говорять. Як кажуть, поганий піар — теж піар. Про її романи ходять легенди, їй приписують стосунки ледь не з кожним актором, який знімався в її фільмах.  Від Дмитра Харат’яна до Еріка Робертса, і з кожним “було божевільне кохання”.

“Я закохуюсь у всіх своїх акторів. Як режисер, в першу чергу. Без цього не можна. І нікого ні в чому не збираюсь переконувати. Давайте тоді скажемо, що в Оксани Байрак роман з Михайлом Єфремовим, Володимиром Горянським, з Еріком Робертсом, знову-таки… У мене з усіма роман!”, — іронізує режисерка.

Першим чоловіком, першим справжнім коханням і єдиним законним чоловіком був Олександр Копєйкін. Вони познайомились, коли навчались разом на одному курсі. В тандемі з цим чоловіком, телеведуча досягла небачених висот, але справжнього жіночого щастя не сталось. Їхня сім’я була неповною, за десять років шлюбу, Байрак так і не народила дитини. В багатьох інтерв’ю вона говорить, що не стала матір’ю лише через те, що хотіла реалізувати себе в професійному плані. Але все що зв’язано з цим союзом і досі залишається темною плямою її біографії. Через стільки років вони розстались. Чоловікам важко вжитись з успішними жінками і в більшості випадків, вони біжать від них як від вогню, відчуваючи свою неповноцінність поряд з ним. Олександр так і не досяг успіху, тому це вважають однією з можливих причин розлучення.

Після цього було кілька швидкоплинних романів, безліч чуток про стосунки з зірковими партнерами і чимало скандалів.

Один із них пов’язаний з Революцією Гідності. Всіх українців обурили її слова у 2013 році, коли починались протести в столиці. Байрак зневажливо висловилась в сторону мітингуючих, назвавши їх абсолютно безкультурними вандалами. Їй вкрай не сподобалось те, що зробили з пам’ятником Леніна, а ще більше ставлення до вибраного президента (Януковича), як вона тоді висловилась “гаранта Конституції“.

У 2017 році у розгар війни з Росією, Оксана Байрак працює ведучою на російському телеканалі. Проект стартував на початку березня і присвячений він сімейним цінностям.

53-річна режисер виглядає просто неймовірно на свій вік. Не дарма, вона називає себе “українською Пугачовою”. Багато хто зауважив, що й не озброєним оком видно, що Оксана вдавалась до пластичних операцій. Що тут скажеш? В одній з них вона і сама призналась. Це була вимушена пластика носа після аварії.

Зовнішність ведучої змінювалась хоч і поступово, але абсолютно кардинально. Спершу це губи, потім брови, ніс, а зараз її й не впізнати. Взагалі ця яскрава жінка любить епатувати. Вона то жагуча брюнетка, то сексуальна блондинка, але завжди неперевершена. Вона активно веде свою сторінку в Інстаграм, де дуже часто дивує своїх прихильників

Сьогодні Оксана Байрак цілком щаслива в особистому житті. Це жінка, яка повністю реалізувала себе як в професії так і в сім’ї. Кілька років тому вона зустріла своє справжнє кохання на одному з випусків програми “Давай одружимось”. Її новий обранець Георгій Москалюк молодший від неї на 23 роки, але це абсолютно не бентежить закоханих.  Він колишній фітнес-тренер з тілом Аполлона, багато жінок мріють про такого чоловіка. Поряд з цим блакитнооким блондином з неймовірним тілом і сама Оксана стала виглядати молодшою і привабливішою. Колись, вона говорила, що її чоловік мрії – це чоловік, поряд з яким вона відчує себе слабкою. Напевно, вона все-таки знайшла його.  Пара живе в громадянському шлюбі, але мріє про спільних дітей.

 

 

Скромное обаяние Эрика Робертса и, не очень скромное, но обаяние Оксаны Байрак. ?Фото датировано 13ым октября 2006 года… Ровно десять лет… А, как один день… Нам , счастливым, даже в страшном сне, тогда не могло привидеться, что нашу благословенную " Аврору" запретят некие нелюди. Сегодня же мне, всем моим согражданам, , остается пожелать быть счастливыми, хотя бы во сне. Там нам, слава Богу, никто не посмеет ничего запретить. Всем- свит дримс??❤️❤️#кsanabayrak#erikroberts#aurora #oscarslove#movie #ukraine #киев#москва #владивосток #алматы #рига #california#мир#вселенная

Публикация от байрак оксана (@ksanabayrak)