Новини про зірок
Подобається

«Виповнитися цій моїй мрії завадив токсикоз…»: Камінська показала пікантні фото

09/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Виповнитися цій моїй мрії завадив токсикоз…»: Камінська показала пікантні фото

Солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська вирушила на відпочинок зі своїм чоловіком і тепер публікує в мережі барвисті фото з відпустки, передає Корупція.Стар

Популярне: «Лежить серед подушок і іграшок…»: Гайтана показала красунечку — доньку

32-річна Слава Камінська — мама двох дітей. Однак артистка довго не засиджувалась в декретах і в найкоротші терміни двічі поверталася до колишніх форм. Тому і зараз, незважаючи на те, що після других пологів пройшло всього два роки, вона сміливо демонструє підтягнуту фігуру в бікіні.

Так, під час зимових канікул Слава і її чоловік Едгар відправилися засмагати на Мальдіви, і, звичайно ж, справа не обійшлася без пляжних фото. Прихопивши з собою кілька стильних комплектів купальників, тепер артистка сміливо розгулює по пляжу, позує коханому чоловікові, і захоплює шанувальників ідеальним тілом.

«Чому ми вибрали Мальдіви? Я колись розповідала, що у мене була мрія полетіти на Мальдіви з коханою людиною, так як для мене це одне з найромантичніших місць на землі. Не знаю чому я так собі придумала, але це так. Минулого разу виповнитися цій моїй мрії завадив токсикоз і всю відпустку я обіймала пальми, не розуміючи, що зі мною відбувається. Так що насправді все дуже банально. Мрії повинні збуватися, а ми повинні для цього робити все можливе! »- написала Слава про свою відпустку.