Новини про зірок
Подобається

«Він кумир мільйонів, а вона…»: Тільки погляньте на світловолосе щастя лідера гурту «Без обмежень» — його красуню-дружину

09/01/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Він кумир мільйонів,  а вона…»: Тільки погляньте на світловолосе щастя лідера гурту «Без обмежень» — його красуню-дружину

Група яка стала відкриттям 2016 року проекту Х-Фактор в Україні — "Без Обмежень", передає Корупція.Стар

Популярне:  «Лежить серед подушок і іграшок…»: Гайтана показала красунечку — доньку

Молодь України шаленіє. Адже група, яка існує з 1998 року, стала відомою лише в 2016 році, завдяки дебютному виступу на Х — фактор. Глядачам сподобались всі учасники гурту, це і серцевина — гітарист, як зауважили судді, і голос — фронтмен, Сергій Танчинець.

Зараз група надзвичайно популярна серед молоді, їхні пісні просто заполоняють серця молодих людей.

На відміну від своїх відомих колег з розкручених груп, про особисте життя чиїх було вже сказано доволі, група "Без обмежень", або ж кожен її член ретельно приховує своїх близьких від об'єктивів телекамер.

Проте, дружина фронтмена одного разу позувала на камеру, як і красунечка — донька Сергія.
За фахом дружина Сергія, Анна філолог — перекладач — вона водночас і допомагає писати пісні, які щоразу стають хітами. А у вільний від роботи час займатись донькою та домашніми справами, і є головною музою треків, які щоразу набирають популярності.

Також в одному із інтерв'ю Сергій поділився секретом, його сім'я любить шумний відпочинок: відвідувати друзів чи навпаки, приймати гостей, очевидно, що дружина хороша господиня, адже щоб прийняти велику кількість друзів потрібно уміло готувати, а потім гарненько прибрати.

Надіємось, що з часом, фронтмен більше розповість про свою сім'ю, адже його шанувальникам це безмежно цікаво.